2777
2789
من ویروس جدید گرفتم بعلاوه تب و بدن درد و گلو درد😁

اسهال اینا داریُ

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشماااااااااااااام من هم تفخ دارم دو سه روزه هم امروز اسهال شدم هم سه چهار روزه بهترینننن عذاها اصن ...

اره منم غذا کم میتونم بخورم بیرون روی و اسهال دارم 

توام باد شکم و قارو قور داری!؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
عزیزم‌کدوم‌شهری؟مث سرماخوردگیه؟

اسهال خیلی بده ن من زیاد تب اینا ندارم

ارومیه

برو داروخونه پروبیوتیک بگیر بخور بگو برای اسهال و نفخ میخوام

دوره از خونم داروخانه  اح

اره منم غذا کم میتونم بخورم بیرون روی و اسهال دارم توام باد شکم و قارو قور داری!؟

حالاا که اینجوری شدم این چن روز مامانم خوشمرههه ترین عداهارو میپزه هی از بیرون سفارش میدن دیشبم کباب سفارش دادن که نن عاشقشممممم الان جلوم رو اپن اصننننن دلم نمی‌کشه نگاش کنم با این که گرسنم

چجور دم کنم پونه رو بجوشونم؟

اب جوش امد پونه بریز بزار دم بکشه .مثل چای.دخترم از دختر داییم گرفت از اون ی هفته طول کشید از دختر من دو روز .شاید روز اول ی لیتر بهش دادم می اورد بالا دوباره میدادم بدنش ضد عفونی بشه برای سرماخوردگی هم عالیه .پونه ضدعفونی میکنه 

چد تا میخک داخل لیوان  با آب جوش یا  داخل چای بخور برای درمان اسهال خوبه در حالت اسهال شدید چند دانه میخک رو پودر کن یا بکوب بعد با آب هم می تونی بخوری سریع تآثیر میزار 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 
قار و قور نه ولی بادشکم زیادددد😂😂😂😂

اره منم خیلی زیاد شده بادم

قار و قور نه ولی بادشکم زیادددد😂😂😂😂

تو چند روزه علایم دیگه نداری 

دکتر رفتی؟