2777
2789
حالا ناراحت اونطوری هم نه فقط جای خالیم رو حس کنن:)

اینجوری نگو ایشالا هزار سال عمر کنی وقتی تجربش نکردی از نظرت یه چیز سادست ولی وقتی تا پاش بری میفهمی باید حتی از حرف زدن دربارشم دوری کنی

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/1999153

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میمیری عزیز میشی؟ مطمئنی؟

آره مطمئنم چون وقتی ناجور  مریض میشم همه زنگ میزنن بمیرم دیگه نمیتونن بهم زنگم بزنن غضه میخورن ..ذات خانواده م اینجوره میشناسمشون 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
وقتی هم خودت خوب باشی هم دور و بریات:

عزیزم خواهرانه بگم

هیچ دلیلی نداره ب این موضوع حتی فکر کنی چون جز افسردگی هیچی نصیبت نمیشه.تو یه راهرو که راه بری و ۵۰ نفر از کنارت رد شن،یه عده دوست دارن.یه عده عاشقتن.یه عده بود و نبودت براشون فرق نمیکنه و عده ای ب خونت تشنه هستن.چه اهمیتی داره بقیه چه احساسی بهت دارن.زندگیت رو بکن فقط همیشه سعی کن کاری که عقلت میگه درسته رو انجام بدی.همین.کلی بگم راحت زندگی کن و ذهنت رو درگیر بقیه نکن.

ولی من خیلی تنهام و برای این تنهایی ضعیفم

چندسالته؟

یکم فعال باش.کار کن.دوروبرت رو شلوغ کن.کلاس برو.

بخدا وقتی کار میکنی دیگه ب این چیزا فک نمیکنی.تازه خودت هم احساس باارزشی میکنی.

یادمه باردار بود تو خونه بیکار بودم خیلی احساس آزاردهنده میومد سراغم.بعدشرفتم نخ خریدم آوردم شروع ب بافتنی کردن واسه تو راهیم.دیگه کلا چون خودمو مشغول نگه میداشتم ب هیچی فک نمیکردم خیلی خوب بود.یه کاری انجام بده که مشغولش باشی.

منم کسی ندارم . تنها کسی که برام ناراحت میشه قطعا دخترمه چون بهم خیلی وابسته س . در واقع بی کس میشه . شوهرم و خانوادش خیلی خوشحال میشن . خاهر برادرامم که سرگرم زندگی و پول در آوردن هستن و قانع هم نمیشن فکر نکنم ناراحت بشن . مادرم ی مدت ناراحت میشه پدرمم نمیدونم هیچوقت ازش محبت ندیدم شاید یکم متاثر بشه چون من خیلی سختی تو زندگیم کشیدم شاید دلش واسه م بسوزه بگه رفت و راحت شد 

منم کسی ندارم . تنها کسی که برام ناراحت میشه قطعا دخترمه چون بهم خیلی وابسته س . در واقع بی کس میشه ...

اشک به چشمم اومد با حرفات .. الهی که عاقبت بخیر بشی و تمام سختیا فراموشت بشه