2777
2789
عنوان

به نظرتون تو این دنیا کسی هست واقعا چشم پاک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 44 پست
نه گلم شخصا واسه خودت ریپ زدم زدم که بدونی اگه اون شخص مد نظرت کسیه که ازش خوشت اومده و قصد جدی کردن ...

عزیزمممم من متاهلم 😂

استارتر اینارو برای تو میگه بخون😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
چقدر حساسی پیغمبر نیست که ادمه فقط میخوای زمینو‌نگاه کنه؟

نچ 

ولی خب اخه اینجوری نبود 

اگه از اول اینجوری بود که واسم مهم نبود 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خب فکر کن انقدر چشم پاک باشه که بهش یروز گفتی نگاه موهای اون دختره بکن رنگ کرده خراب شده ولی اصل ...

گلم ، فقط داخل یک جمله همچیو واست خلاصه میکنم

قطعا تشخیص میدی اون مرده ، یا پسر بچه 

اگه میدونی پسر بچست ، پس هر چیزی ازش انتظار می‌ره 🤍🤍

گلم ، فقط داخل یک جمله همچیو واست خلاصه میکنمقطعا تشخیص میدی اون مرده ، یا پسر بچه اگه میدونی پسر بچ ...

ازدواج کردیم اخه ۴ ساله باهمیم میگم اصن انقدر خوبه که اصن اینجوری گفت من هنگ کردم اگه همیشه نگاه می‌کرد اره برام عادی بود ولی نه الان اینجوریه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
ازدواج کردیم اخه ۴ ساله باهمیم میگم اصن انقدر خوبه که اصن اینجوری گفت من هنگ کردم اگه همیشه نگاه می‌ ...

عزیزم خیلی چیز ها عیب نیست 

خیلیییی چیز ها 

نباید اینو بهت گفته بگی عاااا آفرین نیگا چجوریه

نه 

نگاه کردنش عیب نیست 

حتی تشخیص بده بگه فلان کار میکرد اون دختره 

اتفاقا مردی که جلو خودت اینارو گفت بدون خیلی پاکه

مردی که پاک نیست جلوی تو هیچی نمیگه و به شدت هم سر به زیره 

مرد با سیاست اینه 

شوهرت خیلی هم سادست و پاک 🫀

عزیزم خیلی چیز ها عیب نیست خیلیییی چیز ها نباید اینو بهت گفته بگی عاااا آفرین نیگا چجوریهنه نگاه کرد ...

ینی میگی بهش چیزی نگم که ناراحت شدم ؟🥲

عزیزم خیلی چیز ها عیب نیست خیلیییی چیز ها نباید اینو بهت گفته بگی عاااا آفرین نیگا چجوریهنه نگاه کرد ...

از یه طرف میگم بزار تلافی کنم منم پسری دیدم نظر بدم بفهمه یعنی چی

ینی میگی بهش چیزی نگم که ناراحت شدم ؟🥲

نه 

نباید دلیل ناراحتیت باشه

آنقدر ساده میاد جلو خودت میگه دخترا داشتن سیگار می‌کشیدن

یچیزیو بهت میگم خانمی ( آدم با سیاست خیلی چیز هارو به زبون نمیاره که همیشه عزیز باشه) 

شوهرت خیلی سادست و پاک این ویژگی همسر تو دقیقا مال مرد های پاک و روراسته

نه نباید دلیل ناراحتیت باشهآنقدر ساده میاد جلو خودت میگه دخترا داشتن سیگار می‌کشیدنیچیزیو بهت میگم خ ...

بله حرفاتون درسته ولی به زبون نیارم از تو خودخوری میکنم 🙂

از یه طرف میگم بزار تلافی کنم منم پسری دیدم نظر بدم بفهمه یعنی چی

تو هم ساده ای و پاک که سر تلافی میگی منم میخوام اینجوری بگم 

برای زندگی مشترکت تا ابد این موضوع وسط نکش هرگز 

اگه شناختی همسرت چطوریه 

بدون تا آخر عمرش همیشه 

بخدا من شوهرم پیشم مثلا میاد واسم تعریف میکنه کوچولو😂🤍 میگه خانم اونروز دختر خاله مامانمو دیدم خودش خوشگله ولی عین عروس ارایش کرده بود پیش خودم گفتم آخه چه وضعشه یکم طبیعی باش مثل خانوم من

این دلیلش چشم نپاکیش نیست 

این نشون میده چقدر با من راحته میاد تعریف میکنه بخدا مزدا خیلی خیلی سادن، جز تعریف کردن هیچ منظور دیگه ای ندارم واسه همین وقتی بهشون میگی خیلی عصبی میشن سرت چون واقعا منظور ندارن

تو هم ساده ای و پاک که سر تلافی میگی منم میخوام اینجوری بگم برای زندگی مشترکت تا ابد این موضوع وسط ن ...

راست میگیا

بله حرفاتون درسته ولی به زبون نیارم از تو خودخوری میکنم 🙂

خانمی بعد ۴ سال زندگی مشترک متوجه نشدید ماها پیش شوهرامون نباید هر چیزیو بگیم بعضی چیز ها شوهر هامون درکی ازشون ندارن همین باعث بحث و ناراحتی و دلخوری میشه🫀

من بعد ۵ سال زندگی مشترک متوجه این شدم 

تو هم ساده ای و پاک که سر تلافی میگی منم میخوام اینجوری بگم برای زندگی مشترکت تا ابد این موضوع وسط ن ...

میگم چرا بعضی وقتا یه چی میگه آدم بهشون برمیخوره چون اون چیزی که ما فکر می‌کردیم نبوده