2777
2789
عنوان

به نظرتون تو این دنیا کسی هست واقعا چشم پاک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 44 پست
خانمی بعد ۴ سال زندگی مشترک متوجه نشدید ماها پیش شوهرامون نباید هر چیزیو بگیم بعضی چیز ها شوهر هامون ...

ببین من ۴ سال دوست بودم فقط باهاش 

الان ۵ ماهه عقد کردم 🥲مونده هنوز تا به پای شما برسم 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
خانمی بعد ۴ سال زندگی مشترک متوجه نشدید ماها پیش شوهرامون نباید هر چیزیو بگیم بعضی چیز ها شوهر هامون ...

خدا خیرت بده باهام حرف زدی اوکی تر شد حال دلم 

ولی یه سوال خب میگی نگو بهش ناراحت شدی. 

ولی اگه نگم خود خوری میکنم 

با این حس مضخرفم چیکار کنم خب 🥺

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم چرا بعضی وقتا یه چی میگه آدم بهشون برمیخوره چون اون چیزی که ما فکر می‌کردیم نبوده

مردا از هر چیزی که فکر میکنی ساده ترن 

همینن 

هر گوهی هستن همین گوهن شوهر هامون😂🤍 سر و ته همینن😂🤍

هیچ هیچ سیاست هم ندارن 

دلمونو میشکنن ، میرینن بهمون ، داخل جمع یچی میپرونن آبرمون می‌ره 😂🤍 مرد همینه ما باید بتونیم مدیریت بکنیم وگرنه اگه ما مدیریت نکردیم زندگیمون به فنا می‌ره زندگی که مطمئنم چقدر هم سر ساختنش سختی و بی پولی کشیدی 

ببین من ۴ سال دوست بودم فقط باهاش الان ۵ ماهه عقد کردم 🥲مونده هنوز تا به پای شما برسم

آها به سلامتی حالا کم کم متوجه همه اینا میشی خوب من خودمم ۳ سال دوست بودم ۱ سال نامزد الآنم چند ماهه عقد ، بدون از روزی که با شوهرت آشنا شدی یعنی از همون ۴ سال قبل شما دیگه زندگیتون مشترک شده فقط قرار نیست برید زیر یک سقف که متوجه یکسری چیز ها بشی عزیز دلم

خدا خیرت بده باهام حرف زدی اوکی تر شد حال دلم ولی یه سوال خب میگی نگو بهش ناراحت شدی. ولی اگه نگم خو ...

درک میکنم گلم

بنظر من جای تلافی کردن 

یوقتی که حالش خوبه ، سر کار نرفته اونروز ، داخل خونشون بحثی کفتگویی نشده اعصابش بهم ریخته باشه بهش بگو ( عزیزم این کاری که اونروز کردی یکم منو بهم ریخته حالا ازت نمی‌خوام که بگم بایددددد خودتو تغییر بدی نه ازت می‌خوام که برام دلیل بیاری و قانعم بکنی) 

اونوقت میشینه باهات صحبت می‌کنه میفهمی من چی میگم 

ولی یچیزیو بگم هیچوقت واسه مرد از کلمه (باید) استفاده‌ی نکن مردا به کلمه باید به شدت حساسیت دارن

خدا خیرت بده باهام حرف زدی اوکی تر شد حال دلم ولی یه سوال خب میگی نگو بهش ناراحت شدی. ولی اگه نگم خو ...

آخرش هم بگو ( عشقم شما پسرا ما دخترارو درک نمیکنید ولی واقعا برخورد اون روزت باعث میشه من ساعت ها و روز ها خود خوری بکنم آنوقت اینجوری نه میتونم واسه تو ارامش فراهم بکنم نه خودم ، من نیاز دارم که تو منو درک بکنی آخه من که جز تو کسیو ندارم ی شوهر دارم اونم تویی جز تو برم به کی بگم بیاد درکم بکنه آخه همه کسم تویی)

درک میکنم گلمبنظر من جای تلافی کردن یوقتی که حالش خوبه ، سر کار نرفته اونروز ، داخل خونشون بحثی کفتگ ...

چشم 🥲

ممنونم ازت عزیز دلم که وقتتو برام گذاشتی خیلی برام ارزشمند بود 😊🫂

آخرش هم بگو ( عشقم شما پسرا ما دخترارو درک نمیکنید ولی واقعا برخورد اون روزت باعث میشه من ساعت ها و ...

چشم‌ حتما همینجوری میگم مرسی بابت راهنماییت عزیزممم

چشم 🥲ممنونم ازت عزیز دلم که وقتتو برام گذاشتی خیلی برام ارزشمند بود 😊🫂

آخرشم هم اینو بهت بگم گلم 

مردا نیاز به صبر دارن از سوی معشوقشون 

تو اینو نمیدونی که اون داخل جامعه با چه مشکلات سختی دست پنجه نرم می‌کنه ، هر مردی هم واسه تلاش کردن یدونه دلخوشی میخواد که خودش انتخابش کرده باشه 

مامان و بابا و اجی و داداشش بدون دلخوشی اون نیستن چون اونا خانواده این که همه دارن 

فقط جایگاه خانواده رو براش دارن و در همون حد عزیزن 

این تویی که انتخابت کرده 

خودش با چشماش ، قلبش و بغلش 

پس بدون دلخوشیش که تویی باید صبرت زیاد باشه 

همیشه و همه‌جا🤍🫀

چشم 🥲ممنونم ازت عزیز دلم که وقتتو برام گذاشتی خیلی برام ارزشمند بود 😊🫂

خواهش میکنم گلم امیدوارم که مشکلاتتون به جاهای باریک هیچوقت هیچوقت نکشه ، امیدوارم با  پاستیل و  گل رز و عطر مورد علاقت برطرف بشه 

آخرشم هم اینو بهت بگم گلم مردا نیاز به صبر دارن از سوی معشوقشون تو اینو نمیدونی که اون داخل جامعه با ...

بله درست میگی کاملا حرفتو قبول دارم 

خواهش میکنم گلم امیدوارم که مشکلاتتون به جاهای باریک هیچوقت هیچوقت نکشه ، امیدوارم با پاستیل و گل ...

اره من انقدر لوسم با این چیزا به قولی زود خر میشم 😂

ولی صحبت کردنت باهام حال دلمو خیلی بهتر کرد امیدوارم به هرچی میخوای برسی 

اره من انقدر لوسم با این چیزا به قولی زود خر میشم 😂ولی صحبت کردنت باهام حال دلمو خیلی بهتر کرد امید ...

این چیزا از ی ویلا داخل شمشک و ی مازراتی زیر پات بزرگتر و ارزشمند ترن

اونی که ویلا و ماشین گذاشت ، با اینا تورو خریده و ارزشت پیشش در حد همین پول های اشغالیه

ولی اونی که واسه آشتی کردنت پاستیل گرفت ، گل مورد علاقتو گرفت ، عطری که دوست داری رو گرفت 

اون تورو نخریده 

اون تازه عشقشو به تو فروخته🤍🫀

اره من انقدر لوسم با این چیزا به قولی زود خر میشم 😂ولی صحبت کردنت باهام حال دلمو خیلی بهتر کرد امید ...

این آدم وقتی مازیاراتیشو خرید ، بغل دستش تویی ، وقتی ویلاشو خرید ، خانم اون ویلا تویی

ولی واسه یکسری تو بغل دستش نیستی

تو خانم خونش هم نیستی

اینا خیلیه فرقشون خیلییییی