2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم بخوام خونه به نام خودم باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست
ببین من می‌توانستم تا ابد طلا نگه دارم و ازینور مستاجر بمونیم وسایلم هرساله تو اسباب کشی خورد بشه و ...

بهترییییین کارو کردی هم از جابه جایی و پول اجاره راحت شدی هم از نظر روحی به ارامش رسیدی 

بنظرم هیچی بهتر از این نیست که خونه ای که توشی مال خودت باشه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
بهترییییین کارو کردی هم از جابه جایی و پول اجاره راحت شدی هم از نظر روحی به ارامش رسیدی بنظرم هیچی ب ...

آره خیلی خوبههه ولی هم بی ماشینی خیلی عذاب میکشیم هم اینک جز حلقه ازدواجم دیگ طلا ندارم کلا بدل میندازم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که به درک کلمه (ما) رسیده  نگران نیست به نام شوهرش باشه یا خودش

اون مرد واسه کی میخواد یا شما واسه کی میخواید؟؟

هرچی دارید مال خودتون دوتاست به ولله وسط زندگی مشترک هیچ خانواده ای پاش باز نیست چه خانواده خودت چه خانواده شوهرت 

توجه بکنی ته تهش خودتی و شوهرت حتی بچه هات هم نیستن

آره خیلی خوبههه ولی هم بی ماشینی خیلی عذاب میکشیم هم اینک جز حلقه ازدواجم دیگ طلا ندارم کلا بدل میند ...

طلا مهم نیست منم ندارم اهمیت نمیدم 

ماشین هم ایشالله میتونید بخرید دوباره 

ماشینو بالاخره با وام و.. میشه خرید خونه خریدن سخته که خداروشکر تونستین

طلا مهم نیست منم ندارم اهمیت نمیدم ماشین هم ایشالله میتونید بخرید دوباره ماشینو بالاخره با وام و.. م ...

ایشالا شماهم زود زود بخریم راحت بشی

ایشالا شماهم زود زود بخریم راحت بشی

ما یه خونه ی نقلی داریم در حال حاضر 

میخوایم بریم یه شهر بزرگتر برای زندگی میخوایم این خونه رو بفروشیم و اونجا خونه بخریم اما با این پولمون اونجا یه خونه ۵۰ ۶۰ متری میدن خیلی کوچیکههه اما همینکه میدونیم مال خودمونه خوبه🥲

ما یه خونه ی نقلی داریم در حال حاضر میخوایم بریم یه شهر بزرگتر برای زندگی میخوایم این خونه رو بفروشی ...

خونه منم ۶۶متره همین که مال خودتون باشه عالیه

دقیقا خانوم دوست شوهر منم همینه حاضر شد برن خونه پایین شهر اجاره کنم ولی از طلاهاش نده ی خونه بهتر ب ...

طلا فروختن وقتی فداکاری میشه برای شوهر که جاش خونرو نخوای اگه جاش خونرو بخوای کامل بگیری که دیگه فداکاری نمیشه یه ی دادی یه ی جاش گرفتی دیگه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
طلا فروختن وقتی فداکاری میشه برای شوهر که جاش خونرو نخوای اگه جاش خونرو بخوای کامل بگیری که دیگه فدا ...

اون که بعله ولی همسر من خونه رو همینجوری ب اسم من کرد بدون اینک خودم بخوام برای جبران ولی ب هرحال طلا پشتوانه زنه و هرکسی تو این دور و زمونه حاضر نیس ازین کارا کنخ

خونه منم ۶۶متره همین که مال خودتون باشه عالیه

ایشالله بسلامتی و دل خوش❤️

یه جایی رو پیدا کردیم هم خونه رو پسندیدم هم محله رو اما طبقه سومه بدون اسانسور میترسم سخت باشه نتونیم مدت زیاد بشینیم

ایشالله بسلامتی و دل خوش❤️یه جایی رو پیدا کردیم هم خونه رو پسندیدم هم محله رو اما طبقه سومه بدون اسا ...

مال ماهم برون اسانسوره طبقه سومم هستیم نگران نباش سخت نیست شما جوونین اگ‌منظقش خوبه ب دنیا می ارزه

اون که بعله ولی همسر من خونه رو همینجوری ب اسم من کرد بدون اینک خودم بخوام برای جبران ولی ب هرحال طل ...

بله ولی اینکه استارتر میگن من طلاهامو دادم آشنای دیگمون نداد میگم درصورتی این کار لطف به شوهر میشه که بی غرض باشه اما اگه من طلامو بدم جاش انتظار خونه داشته باشم دیگه با اونی که طلاشو نمیده فرقی ندارم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مال ماهم برون اسانسوره طبقه سومم هستیم نگران نباش سخت نیست شما جوونین اگ‌منظقش خوبه ب دنیا می ارزه

واقعا؟؟ برای اسباب کشی اذیت نشدین؟ 

اره منطقش خیلی خوبه  بازار و سینما و دانشگاه و..کنارشه

واقعا؟؟ برای اسباب کشی اذیت نشدین؟ اره منطقش خیلی خوبه بازار و سینما و دانشگاه و..کنارشه

نه عزیزم وارد بودن باربری ما خودمون منطقه بالا شهر رو ب متراژ بزرگتر و آسانسور ترجیح دادیم خیلی راضیم هرکسی میپرسه‌خونتوم مجلس با افتخار میگم می‌تونستیم خونه۱۰۰متری محله پایین بگیریم ولی نخواستم