2777
2789

شوهر من تو وضعیت مالی و کاری بدی بود هیچ راهی نداشتیم برای نجات 

من یه فکری به سرم خورد که باعث شد از این منجلاب بیایم بیرون الان داریم با برنامه ریزی و کمک خدا پیش میریم 

یه خونه کوچولوووو هم اگه خدا بخواد شاید بخریم 

الان دلم میخواد اگه اوکی شد خونه رو به نام من بزنه خودشم قبول کرده بنظرتون خودخواهیه یا نه؟خانوادش اگه بفهمن ممکنه منصرفش کنن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصفش عالی تره

خداروشکر که تونستید

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
نه من برای خرید خونه طلا دادم کمکش کردم کل خونه رو پنهونی خانوادش ب اسم من کرد

من همه طلاهامو دادم ماشین خریدم دیگه هیچی ندارم

من همه طلاهامو دادم ماشین خریدم دیگه هیچی ندارم

من اگر بازم طلا داشتم میدادم برای خرید ماشین آخه خونه خریدیم ماشینمون فروختیم خیلی سخته بی ماشینب

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من همشو میخوام😭😂😂😂

وقتی نصف نصف باشه همسرت رغبت میکنه خونه رو بزرگتر بکنه

معمولا وقتی یک چیز کلش به نام طرف مقابله آدم برای پیشرفتش ذوقی نداره یا خیلی دیر اتفاق میفته

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
من اگر بازم طلا داشتم میدادم برای خرید ماشین آخه خونه خریدیم ماشینمون فروختیم خیلی سخته بی ماشینب

طلا فروختن و کمک به شوهر هم کارهرکسی نیست دخترخاله خودم کلیییی طلا داره حاضر نیست یکیشو بفروشه به شوهرش کمک کنه میگه به من ربطی نداره خودش میدونه من دست به طلاهام نمیزنم

وقتی نصف نصف باشه همسرت رغبت میکنه خونه رو بزرگتر بکنهمعمولا وقتی یک چیز کلش به نام طرف مقابله آدم ب ...

اینم حرفیه 

درست میگین👏👏

طلا فروختن و کمک به شوهر هم کارهرکسی نیست دخترخاله خودم کلیییی طلا داره حاضر نیست یکیشو بفروشه به شو ...

دقیقا خانوم دوست شوهر منم همینه حاضر شد برن خونه پایین شهر اجاره کنم ولی از طلاهاش نده ی خونه بهتر بگیرن ب نظرم فداکاری کار هر کسی نیست 

دقیقا خانوم دوست شوهر منم همینه حاضر شد برن خونه پایین شهر اجاره کنم ولی از طلاهاش نده ی خونه بهتر ب ...

دقیقا زن و شوهر اگه باهم متحد باشن پیشرفت میکنن

من طلا ندارم اما بعضی وسایل جهیزیه م استفاده نشده و آکبند مونده به شوهرم گفتم میخوای اینارو بفروشیم؟ من مشکل ندارم گفت نههه حرفشم نزن به وسایلت دست نزن

دقیقا زن و شوهر اگه باهم متحد باشن پیشرفت میکننمن طلا ندارم اما بعضی وسایل جهیزیه م استفاده نشده و آ ...

ببین من می‌توانستم تا ابد طلا نگه دارم و ازینور مستاجر بمونیم وسایلم هرساله تو اسباب کشی خورد بشه و همیشه استرس اجاره دادن بکشه اما واقعا دلم نیومد هم دلم برای شوهرم سوخت هم برای وسیله هام که تازه عروسم ماشین فروختیم طلاهامو دادم وام گرفتیم پول پیش خونه دادیم تونستیم ی خونه نقلی بخریم درسته دست کسی طلا میبینم ی جوری میشم اما ب نظرم از مستأجری راحت شدیم ارزششو داشت

خانوادش که کاری به کار همسر شما ندارن ولی زندگی مشترک من و تو نداره ، زندگی مشترک یعنی (((ما))) از طرف یک دوست و فردی تجربه دار بهتون میگم اگه به درک کلمه (ما) نرسیدید بگید بزنه به نام خودش