2777
2789

یکم پیش بلند شد کلرودیازپوکساید ازم میخواست منم سرماخوردم حال ندارم تو تاریکی قرص ال دی بهش دادم خودشم ندید رنگشون سبز و زرده یدونه خورد

وای حالا چه کار کنم؟؟؟؟ 

بگم بالا بیاررره؟؟؟؟ 

تورو خدا کمکم کنید طوریش نشه بابام🫠🫠🫠

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

ببخشید تروخدا خندم گرف فک نکنم ولی چیزی بشه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اسی حلال کن ولی جررررر😂😂😂😂

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

فکر نمی‌کنم اتفاق خاصی بیافته. 

ولی من جات باشم، در این موارد با اورژانس تماس می‌گیرم و توضیح می‌دم که چه اتفاقی افتاده. 

چون اونا خیلی بهتر می‌تونن راهنماییت کنن

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
راست میگی؟ نگران شدم🥲

اره بابا با یدونه انشالله که چیزی نمیشه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘