2777
2789
عنوان

کیا پسر 17 سال به بالا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 71 پست
دوست عزیز منم دانشجو ارشد هستم خیلی مواقع هیچی نمیبرم چون همه چی داخل دانشگاه با کامپیوتر و گوشی شده ...

نمی دونم والا چون من سال ۹۱ لیسانس گرفتم اون موقع زیاد اینترنت و گروه اینا باب نبود، ولی خوب آدم یه جلسه معمولی هم میره یه نوت برداری می کنه محض رضای خدا   

کار بدی کرده دیگه بچه نیس که بخوای با محروم کردن ادبش کنین باید باهاش دوست بشین اگرنه بهتر نمیشه که ...

بچه بود خیلی بچه خوب و حرف گوش کنی بود 

الانم خوبیهاییم داره ها ،ولی یه سری اخلاقای بدم داره ،مثلا شوهرم خیلی بدش میاد از اینکه این 24 ساعته سرش تو گوشی باشه ،بارها بهش تذکر داده ولی انگار نه انگار دیگه امروز زد به سیم آخر و گوشیو گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم والا چون من سال ۹۱ لیسانس گرفتم اون موقع زیاد اینترنت و گروه اینا باب نبود، ولی خوب آدم یه ...

ما حتی نوت برداریمونو با گوشی میکنیم...

سخت نگیرید خانم عزیز دانشگاها هم نسبت به سال ۹۱ کمی تغییر کرده من خودم ورودی ۹۶ بودم و حرفتونو میفهمم ولی الان دیگه به این شکل نیست بچه ها گروه میزنن و اگه مطلب مهمیم باشه یک نفر برای همه میفرسته

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه بود خیلی بچه خوب و حرف گوش کنی بود الانم خوبیهاییم داره ها ،ولی یه سری اخلاقای بدم داره ،مثلا شو ...

به شوهرت بگو خودش رو کنترل کنه و باهاش راه بیاد، از در دوستی وارد شین، سعی کنین برای خودش هدف داشته باشه مخصوصا که پسره و فردا پس فردا مسولیت زندگی به دوش می کشه

ما حتی نوت برداریمونو با گوشی میکنیم...سخت نگیرید خانم عزیز دانشگاها هم نسبت به سال ۹۱ کمی تغییر کرد ...

ممنون حتما که به خانواده ام هم میگم که حساس نباشن، اتفاقا منو خواهرم که دهه شصتی هستیم ریختیم سر داداشم که مگه میری مهمونی که یه خودکار نمی بری ما یه کوله پشتی کتاب می بردیم

ممنون حتما که به خانواده ام هم میگم که حساس نباشن، اتفاقا منو خواهرم که دهه شصتی هستیم ریختیم سر داد ...

هرچی سختگیری بیشتر کنید علاقش به درس و صمیمیت با شماها از دست میره توی عصر فعلیمون دیگه این چیزا جواب نیستن...

انشالله که هرچی خیره اتفاق بیوفته

من ۱۹ سالمه و دخترم

دقیقا شرایط پسر شما رو داشتم

احتمال زیاد به رشته اش علاقه نداره

گوشیش رو بهش پس بدین به غرورش بر می‌خوره

چیزایی که به من کمک میکرد اگر انجام میشد تو اون دوره رو بهتون میگم

تفریحات خانوادگی زیاااد و وقت گذروندن خیلی عمیق با خانواده 

ارتباط با همسن هایی که هرکدوم حداقل تو یه شاخه مفید مثل درس یا ورزش یا کار و .. خوب پیش برن که جرقه رو تو زندگیش بزنن

اگه مشکل مالی هم دارین سعی کنید چند جلسه پیش مشاوره ببرینش که یکم تخلیه کنه خودش رو چون اگه الان افسردگی نداشته باشه باز هم مستعدش هست با این شرایط

نذارین منزوی بشه خیلی آسیب می‌بینه

یه سری روتین جدید به زندگیتون اضافه کنید که سخت نباشه ولی منظم انجام بشه خانوادگی 

مثلا من خودم اومدم شکرگزاری قبل خواب رو جا انداختم تو خونه

شما می‌تونید نیم ساعت یه ساعت پیاده روی رو تو یه زمان خاص از روز انجام بدین

یا هر شب فیلم کمدی ببینید

بذارین تو جمع بیاد .. گوشی این نسل رو بیچاره کرده

اجازه بدین آروم آروم زندگی واقعی و فعالیت های واقعی جایگزین گوشب بشه و دوپامین واقعی به بدنش برسه

برای تغیی رشته هم اگه مایل بود کمکش کنید 

ادامه رشته ای که علاقه نداره هیچ فرقی با وقت گذروندن تو اینستا نداره

مشاوره تلفنی بگیرید کمکتون میکنن

اصلا پدرش کار خوبی نکرد...بچه داخل این سن مثل آتیش میمونه و حتی ممکنه روش به رو پدرش باز بشه...میدون ...

بله متاسفانه روشم داره کم کم باز میشه

مثلا جایی میریم شوهرم میگه کسی خونه نمونه و بعصی وقتا که پسرم دوست نداشت بیاد بزور میبردش ،اما امشب پسرم پاشو کرد تو یه کفش و گفت من نمیام و نیمومد

چی بگم والا

من برادرم حرف گوش کن بود و درس خون

ولی نگران نباش طبیعیه

البته الان درس دیگه بدرد نمیخوره ادم فن‌ و حرفه باید یادبگیره

این گوشیا پدرمونو دراوردن

ما خودمونم معتادیم حالا‌چرا به اون گیر بدیم😅

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

هرچی سختگیری بیشتر کنید علاقش به درس و صمیمیت با شماها از دست میره توی عصر فعلیمون دیگه این چیزا جوا ...

نمونش این اقا این وقت صبح موندم توی نی نی سایت چی میکنه

پس سخت نگیر اسی

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

بله متاسفانه روشم داره کم کم باز میشهمثلا جایی میریم شوهرم میگه کسی خونه نمونه و بعصی وقتا که پسرم د ...

هرچی رفتار کنترل کننده بیشتر باشه سرکشی بیشتر هست...

شما باید توی این سن بیشتر نقش دوست و راهنما براش باشید...

با خشونت به مرور زمان سرکشی بیشتر میشه و حتی ممکنه کار به جاهای بدتر بکشه...

امیدوارم بهترینا نصیب خودتون و خانوادتون بشه و پسرتونم عاقبت بخیر بشه