2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 385 پست
بدون پول کجا بره من خودم لیسانس حقوق دارم برم چ کاری انجام بدم بچمو کی نگه دارهاولین شرط جدایی پشتوا ...

ببین تو ایران برا خانوم ب نظرم کار راحتر پیدا میشه. اگر جا داری. خونه پدری مادری . فروشندگی کارخونه تو لیدی یا ماشین داری سرویس برداری ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد گفتم میگه خب منم میدونم که اون بی لیاقت عرضه بچه داری نداره اما اگه بخوای جدا شی دادگاه بچه رو ...

نمی‌دونم چی بگم خیلی ناراحت شدم هم شما اذیت میشی هم اون بچه ..💔اما اگر تصمیم به موندن داری لطفا سعی کن بچه روحیه اش نبازه و شاهد گریه و دعواهای شما نباشه ..چون خیلی تاثیر می‌زاره رو بچه ..

ببین تو ایران برا خانوم ب نظرم کار راحتر پیدا میشه. اگر جا داری. خونه پدری مادری . فروشندگی کارخونه ...

رفتم گفتم شوهرم خیانت کرده 

کاری ب کارش نذاشتن فقط مامانم باهاش حرف زذ بابام ک هیچی نگفت 

کجا برم 

اونجا برام زندان 

خوب مگه من گفتم شرایط گل و بلبل هست برای اون بچه ..شما که دیگه دلسوز تر از مادر بچه نیستی هستی ؟؟خو ...

اولا من کلی گفتم حرفمو و اول منظورم کلا ایشون نبوده.

دوما ب من ربطی نداره ایشون شرایط داره یا نداره

ته حرفم اینه ادم تو جوب بخوابه ولی ذهنش ازاد باشه 

جدا شدن سخته خیلیم مشکل ب وجود میاد بعدش ولی کسی که انقد اذیت میشه باید برای ازاد شدن روح و روانش یک مدت سختی بکشه.

موندن چیزیو درست نمیکنه هیچ بدترم میکنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

بهتر که نیسی ما ی دوستی داشتیم می‌گفت با زنم میخورم رفیقیم ،،،زنشو انداخت تو خط، چند روز پیش دعواشو ...

شوهر من اصلا حتی قلیون هم نمیتونست بکشه اما الان زنه کشوندتش پای مشروب حرفم میزنم میگه اون زن باخداییه مثل تو نیست هم عاقله هم باخداست.خدا هم مراقبشه 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اصل حرفتون صحیح .ولی این دوره زمونه زن و‌ مرد نداره متاسفانه. هستن مردایی که به ناموس خودشونم چشم دا ...

دقیقا یادش بخیر. همسرم قبل ازدواج از من عکس خواستن من رفتم عکاسی عکس 3 در 4 گرفتم و دادم بهش و اونم گذاشت بین باتری گوشی و پشت گوشی، قدیما نوکیا قدیمی ها پشت گوشی ها میشد عکس گذاشت و دوستش گوشیش رو قرض خواست چون جای مناسبی برای عکسم داشت (دانشجو بودن) اومد عصری عکس رو تحویلم داد 

رفتم گفتم شوهرم خیانت کرده کاری ب کارش نذاشتن فقط مامانم باهاش حرف زذ بابام ک هیچی نگفت کجا برم اونج ...

امان از پدر و مادرا 

فکر میکنن طلاق خلاف شرعه ،حاضرن بچه شون عذاب بکشه ولی. بمونه تا آخر .آخه این چه منطقیه.مامان بابای من طرفدار شوهرمن،🤣🤣و منی که تنهام