2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 387 پست
بچه چه درکی داره از رفتن یا نرفتن یا از خیانت ؟ طبیعیه مادرش به باباش میگه ترکت میکنم اونم بترسه و ب ...

بچه درک داره جناب 

از لحاظ مالی هم حساب کنید 

زن پشتوانه نداشته باشه بچه داشته باشه سخته 

هول پی اش رو نمیگیره

کسی که هوله دنبال همون چیزا هم هست دیگه برادرمن.

هوله چون تو مغزش فقط همین چیزا میگذره که تهش میخواد به همون چیز هم برسه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نجاتش بده آره دیگه قشنگ انداختنش به عشق و حال و گناه . خیر نبرن الهی آوار میشن رو زندگی ی نفر دی ...

با خودم میگم شاید چون من اهل این حرفا نبودم دلشو زدم اما خب اهلش نبودم دیگه 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
بچه درک داره جناب از لحاظ مالی هم حساب کنید زن پشتوانه نداشته باشه بچه داشته باشه سخته

سخت تر از زندگی تو اون شرایط؟

کسی که هوله دنبال همون چیزا هم هست دیگه برادرمن.هوله چون تو مغزش فقط همین چیزا میگذره که تهش میخواد ...

هول ها کمبود اعتناد به نفس دارن فقط جلب توجه و خدمات دادن براشون کافیه😅

کاربر آقا

همین که میگید بچه چه درکی از رفتن یا نرفتن داره ..عمق فاجعه رو نشون میده

میبنی داره میگه بچم دعا میکنه خودشو مادرش بمیرن یا باباش زودتر بمیره. بعد میگین شاید دلیلی داره که جدا نمیشن.

درک نمیکنم چه دلیلی باید باشه این وسط.

سخت تر از زندگی تو اون شرایط؟

بدون پول کجا بره 

من خودم لیسانس حقوق دارم 

برم چ کاری انجام بدم 

بچمو کی نگه داره

اولین شرط جدایی پشتوانه مالی 

ولی آسیب روحی هم سخته خیلی سخت 

نمیشه زندگی کرد 

باز هم هر کسی ی شرایطی داره 

نمیشه به برادرتون شرایط بچه رو توضیح بدید منظورم گریه هاش و بی‌قراری هاش هست .‌

زیاد گفتم میگه خب منم میدونم که اون بی لیاقت عرضه بچه داری نداره اما اگه بخوای جدا شی دادگاه بچه رو بهت نمیده تا ۱۵سالگی حضانتش با پدرشه.داداشم میگه تصمیم بگیر اگه میخوای از شرش راحت شی تا مدتی قید بچه رو بزن 

با خودم میگم شاید چون من اهل این حرفا نبودم دلشو زدم اما خب اهلش نبودم دیگه

بهتر که نیسی 

ما ی دوستی داشتیم می‌گفت با زنم میخورم رفیقیم ،،،زنشو انداخت تو خط، چند روز پیش دعواشون شده اومده دیده زنش بساط چیده دوستاش نشستن بعد مرده عصبی شده ، خب آقای محترم خودت به خانومت یا دادی بساط مشروب خوری رو 

زنه هم دوست پسر پیدا کرده با دوستای مجردش می‌ره بیرون . تازه عروسم هست ولی دختر ه خیلی خیلی خوشگله پسره خیلی خیلی خیلی زشت  حالا خانوم پشیمونه.

اصلن ی وضعیه ... تو جم تی وی هم اینا قفله 

میبنی داره میگه بچم دعا میکنه خودشو مادرش بمیرن یا باباش زودتر بمیره. بعد میگین شاید دلیلی داره که ج ...

خوب مگه من گفتم شرایط گل و بلبل هست برای اون بچه  ..شما که دیگه دلسوز تر از مادر بچه نیستی هستی ؟؟خوب اگر شرایطی بود که خودش و بچه اش بتونن بدون دغدغه زندگی کنند چه اصراری باید داشته باشه که با یک آدم خیانت کار زندگی کنه ..اگر شما از درک این موضوع عاجز هستی دیگه مشکل شماست ..

بدون پول کجا بره من خودم لیسانس حقوق دارم برم چ کاری انجام بدم بچمو کی نگه دارهاولین شرط جدایی پشتوا ...

بله پشتوانه مالی لازمه ولی میتونین یه مدت خونه پدر مادرتون باشین تا یه شغلی پیدا کنین و کم کم مستقل بشین

اگه فک میکنین این کار سخت تر هست از موندن که دیگه باز اون خودتون میدونین 

باباش نشنید این حرفا رو

شنید داد کشید گفت خفه شو بخواب از مامانت چرتوپرت یاد نگیر وگرنه میام سراغت اونم رفت زیر پتو تا صدای گریه هاشو نشنوه