2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 395 پست
بله دیگه متاسفانه وقیح شده ... به برادرت میتونی بگی ؟..بگو چند نفر بفرستن سراغش ی فصل کتک بخوره شاید ...

گفتم داداشم گفت بچشو بنداز پیشش بیا طلاقتو میگیرم اما خب چطوری بچه رو بندازم برم؟۴ساعت میره مدرسه دلم براش تنگ میشه اونم بدون من میمیره اصلا شب کنارم نخوابه تا صلح نگرانم روش برهنه نشه مریض بشه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
شغلشونه

آره دیگه خوب بلدن. خانم رییسن 

خاله این برا خودشون 

والا من تهوع گرفتم چندشم شد  آدم تو اوجم نمیتونه اونطوری حرف بزنه بعد اون وسط اتوبوس بین اون همه آدم. اینقدر راحت بی پرده حرفاشو میزد می‌خندید ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب برا آخرین بار خیلی اذیت شدم بلند شدم با لگد و سیلی زدمش گفتم فردا صبح میرم گفت بچمو نمیبری برخل ...

سخته اصلا هم نمیشه گفت درک میکنم 

ولی بچه ای که به این حد برسه که این حرفو بزنه بدون اندازه خودت فشار روشه

والله بدون پدر بزرگ شه بهتره تا با این وضعیت روان بخواد رشد کنه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

خوش بین باشین . و بهش بگین فرصت آخره .پاتو کج بزاری تمومه.شاید سادس سریع گولش میزنن یا پولدارهدبخاطر ...

ساذه هست زرنگ هم هست

ی بی ام و داره 

خودم دیدم دخترا چ جوری نگاه میکنن با اینکه من هستم 

بعضی دخترا واقعا زشته 

ای بابا به کجا داریم میریم اونروزو تو اتوبوس ی خانمی پشت ما بود گوشیش زنگ خورد ی جوری لاس میزد داشت ...

شوهر من خوب بود از باباشم خیلی خجالت می‌کشید حساب می‌برد.تازگیا فهمیدم زنه اهل سیگار و مشروبه اینم سیگاری شده بهش گفتم بابات فهمیده سیگار میکشی گفت خب چیکار کنم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
ساذه هست زرنگ هم هستی بی ام و داره خودم دیدم دخترا چ جوری نگاه میکنن با اینکه من هستم بعضی دخترا واق ...

ببینین شوهر شما شاید هول باشن با عرض معذرت اما اونکاره نیستن چون رو چهره تاثیر میزاره عیاشی و هرزگی

کاربر آقا

دلایل اکثرا حرف مردمه . حتی بنظرم اینکه میگن بخاطر بچم هم یه بهونس.بچه بدون پدر باشه بهتره تا اون پد ...

با این حرف نسنجیده قلب خیلی از خانم ها به درد میاد ..بچه ای که میاد پیش مادرش گریه می‌کنه و میگه نرو ..پدری که میگه بچه رو نمیدم بهت ..مادری که نگران و وابسته بچه اش هست باید چکار کنه ؟؟اونوقت شما خیلی راحت میگید میگن بخاطر بچه ام بهانه است ...خواهشا قبل از حرف زدن فکر کنیم ..