2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 385 پست
ذات بد نبود ؟🤔

شعر اصلی که مال سعدی هست میگه اصل بد نیکو نگردد

ولی چیزی که باب شده بین ما ذات هست

هرچند که منظور سعدی از اصل همون ذات هستش

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

جآی این کار برگرد بهش و بهش بگو چقدر دوسش داری و لطفابدون خیانت کنارش بمون نمیدونم مردها چرا تا حس م ...

من ده سال ازدواج کردم 

این مرد منوپیر کرو 

قلب درد سر درد 

آسیب روحی 

افسردگی 

وسواس 

همه چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا زدمش اما پرروتر و وقیح تر شد

ای بابا 

به کجا داریم میریم 

اونروزو تو اتوبوس ی خانمی پشت ما بود گوشیش زنگ خورد ی جوری لاس میزد داشت می‌رفت قرار  همش کمر به پایین و از باسن گفت ، اصلن ماهارو حساب نکرد بلند بلند حرف میزد   حالم بهم خورد نصفه پیاده شدم  من نمی‌دونم دوستش بود یا شوهرش 

ولی  اینا خوب بلدن راه مخ زنی رو 

جآی این کار برگرد بهش و بهش بگو چقدر دوسش داری و لطفابدون خیانت کنارش بمون نمیدونم مردها چرا تا حس م ...

تمام تلاشم رو کردم.نمیشه .منم بخاطر بچه هاش بیخیال شدم 

کاربر آقا

عجیبه چرا موندی و با چشمات هر روز این چیزا رو میبینی و میشنوی.بابا ول کنین برین تو کوچه بخوابین بهتر ...

امشب برا آخرین بار خیلی اذیت شدم بلند شدم با لگد و سیلی زدمش گفتم فردا صبح میرم گفت بچمو نمیبری برخلاف میلم خودمو کنترل کردم گفتم نمی‌برم مال خودت بعد رفتم تو اتاق کلی برا بچم گریه کردم پسرم اومد پیشم یه عالمه گریه کرد گفت منم ببر نمیخوام مدرسه برم گفتم نمیشه چندروز بمون میام دنبالت گفت پس الهی بخوابم صبح بیدار نشم.از ۱۰شبه تا الان گریه میکنم خودمو نفرین میکنم چرا بچه دار شدم بخاطر پسرم نمیتونم برم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
بدتر میشه بهتر نمیشه....چرا کتک ؟ چرا جدایی انقد بد میدونین؟ برین سربار خونوادتون بشین هر روز سرکوفت ...

وقتی همسرش با این وقاحت علنا داره خیانت می‌کنه و ایشون مونده تو اون زندگی حتما به هزار و یک دلیل شرایط طلاق گرفتن نداره ..اگر شرایط داشت منتظر نسخه من و شما نمیموند ..

میشه بیشتر توضیح بدی؟ چرا این کار رو میکنه؟

آخه. هر مردی بود انکار میکرد یا می‌گفت گول خوردم 

همسر شما داره خودشو خراب می‌کنه که اون خانوم  خراب نشه 

شاید نمی‌خواد خانومه بفهمه ماجرا رو. شاید میخواد. همه درگیری ها رو با خودش انجام بدید که اون زنه نفهمه  ی چیزی هست این وسط

وقتی همسرش با این وقاحت علنا داره خیانت می‌کنه و ایشون مونده تو اون زندگی حتما به هزار و یک دلیل شرا ...

دلایل اکثرا حرف مردمه . حتی بنظرم اینکه میگن بخاطر بچم هم یه بهونس.

بچه بدون پدر باشه بهتره تا اون پدر بالا سرش باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.