2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 415 پست
بلایی که سر خودم اومد. وقتی حسشو نداری لطفا قضاوت نکن

وقتی تلافی کردی دلت اروم شد؟راستشو بگو

خیلی از اونایی که خیانتِ شوهرشونو با خیانت تلافی کردن از بیخ و بن مث سگ پشیمون شدن.

وقتی جواب خیانتو با خیانت میدی انگار شوهرت خودشو ع.نی کرده پس تو هم بری خودتو ع.نی کنی دقیقا شباهتش همینه.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تاذنکته به ذهنم میرسه

ولی یه مشاور منصف پیدا کن

اگه به روش نیاورده بودی دستت باز تر بود

ولی حالا هم فدای سرت 

اولین قدم

به هیچچچچچچ وجه به کسی نگو

اگه همسرت فکر کنه همه می دونن پر رو تر میشه یا از درست کردن اوضاع بینتون ناامید میشه

اگه خواستی قهر کنی حتما مطمئن شو که اونقدر پیشش حساب عاطفی داری که بیاد دنبالت و تعهد بده بهت

و اگه قهر کردی به پدر و مادرت نگو و به همسرت هم بگو فعلا نگفتم دلیلش رو به پدر و مادرم تا تکلیف رابطمون مشخص بشه

اگه بدون قهر بتونی ازش تعهد بگیری بهتره 

ولی کلا بدون این مسئله معمولا یه ریشه ی مشترک داره

که خصوصی بهت میگم 

اگه ریشه رو نخشکونی این مورد هم که از بین بره ممکنه خدای نکرده مورد مشابه پیش بیاد

میگم هیچکس نمیتونه بگه چیکار بکنه یا نکنه برا همینهحالا ممکنه طرف مثلا با خاموش مشکل داره و یه اشتبا ...

اگه یه روز خانومتون درحد چت بامردی دردودل کنه و مشکلشو بگه متوجه بشی بعد مشاوره باهاش کنار میایی؟

اگه یه روز خانومتون درحد چت بامردی دردودل کنه و مشکلشو بگه متوجه بشی بعد مشاوره باهاش کنار میایی؟

باید علتشو پیدا کنی . اگه پاتنرت بی محلی کنه درست حرف نزنه  حالت بده براش اهمیت نداشته باشه یا حتی بدتر کنه حالتو. سرکوفت بزنه سر اینکه مثلا کم‌پولی یا بی پولی یا هرچیز دیگه.

تو واس اینکه یکم حالت خوب شه ممکنه بری با یکی حرف بزنی تا آروم بشی ولی نیت بدی نداشته باشی از این کار

خب طرفت سر این قضیه باید جدا شه ازت؟ درسته همین کار خیییلی اشتباهه ولی من منظورم این بود که اگه در این حد خفیف و در حد یه چت ساده بوده بدون هیچ‌حرف خاص و لاس زدنی بقول معروف این دیگه نباید جدا بشن سر این موضوع

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.