2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 195 پست
گلم از زندگی منم بگو چجوری میشه...

شما بنظرم یکم منفی بافی... علت اینکه کسب و کارت رونق چندانی نداره و ناراحتیت زیاده و غم داری این هست ک منفی بافی ... سعی کن شکرگزاری رو شروع کنی... هر شب قبل از خواب شکرگزاری کن و صبح ها اونارو مرور کن... سقف آرزو هات هم کوتاهه... از خدا زیاد بخواه و بهت مطمئنم زیاد رو قراره بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بنظرم یکم منفی بافی... علت اینکه کسب و کارت رونق چندانی نداره و ناراحتیت زیاده و غم داری این هست ...

ممنونم درسته منفی بافم..کاری که باخواهرم مبخام شروع کنم خوبه؟پول توش هست؟

باردار میشم امسال؟

شما بنظرم یکم منفی بافی... علت اینکه کسب و کارت رونق چندانی نداره و ناراحتیت زیاده و غم داری این هست ...

عزیزم میشه درمورد منم بگی زندگیم شوهرم اینکه کی باردار میشم آیا من دوقلویی دارم لطفا بهم جواب بده 

حتما مرسی ولی خوب نمیدونم شاید حسادت بعضیا یا مخالفات یا دوستدارتت منجر شده باشه چون اونموقع خیلی ای ...

سلامت باشی. والا خییییلی دنبال یه خوبش گشتم... ولی شده سوزن تو انبار کاه... اگر یه کار بلد شو میشناسی بهم معرفی کنی ممنونت میشم. باورت نمیشه هم شکست روانی خوردم و هم مالی‌.. ورشکست شدم رسما... چی بگم.. خدا لعنت کنه باعث بانیش رو... چطوری میتونن با سرنوشت ادم بازی کنن واقن... حالا من خییییلی خیر خواهم ها... 

میتونی بگی از من چی حس میکنی ؟ ی کم از مشخصاتم .از  اون کسی که بهش فکر میکنم🙏

ممنونم درسته منفی بافم..کاری که باخواهرم مبخام شروع کنم خوبه؟پول توش هست؟باردار میشم امسال؟

سلامت باشی... اولش شاید سوددهیش زیاد نباشه. هر کاری خاک خوری داره، خاک خوریش رو اگر رد کنه و اگر با خواهرت دوتایی باهم بسازید و باهم همکاری خوبی داشته باشید، اره به سود دهی میرسه. مادر میشی یکروزی ولی زمانش رو نمیدونم