2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 198 پست
من رو میگی خونمون کی فروش میرہ اینو درست بگی دعات میکنم

اول بگم من واقعا جنبه سرگرمی داره فرام و هیچیزی دست ماها نیست ما بنده ضعیف خداییم من همینجوری یه چیزی میگم پس اکتفا نکن 

نیاز دارین به چندجا درست حسابی بسپارین تبلیغ فرواوان قیمتتون شاید کمی بالا باشه اما اگرفروختین سریعا جایگرین کنین احتمالا تااخر سال و نهایت تا اواسط فروردین حتتتتتما خونه بخر جاش حتما دست نجوبونی خونت پودلش رفته و پس فروختی حتما جاشو بخر

بعضیاش درست بود مرسی عزیزم انشالله قسمت اخرم درست دربیاد😄خوب قدت متوسط پوستت گندمی صورتی کشیده چشما ...

خاسنم بهت بگم دعا شاید برات گرفتن ولی ترسیدم اشتباه بگم، و بیوفتی دنیال دعانویس... شایدم همزاد داری نمیدونم... ولی حس میکنم یه مانعی برای ازدواجت هست... و بیشتز حس چشم و نظر رو دارم برات میبینم... واقن واقن واقن تاکید میکنم همه چیزت رو از فامیل قائم کن تا نشده نگو

بنظرت من طلسم دارم؟

باقی شو تو پیام دیگه تایپ میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول بگم من واقعا جنبه سرگرمی داره فرام و هیچیزی دست ماها نیست ما بنده ضعیف خداییم من همینجوری یه چیز ...

درخواست دوستیمو قبول میکنی 

جفتتون حدستون درست نبودپول ھم دادم دعا نویس ھم نتونست کاری کنہ نمیدونم چ گرہ ایی کہ زمان تاریخش مشخص نیست 

بعضیاش درست بود مرسی عزیزم انشالله قسمت اخرم درست دربیاد😄خوب قدت متوسط پوستت گندمی صورتی کشیده چشما ...

اره دوستم بهم نارو زد... قیافه ام رو درست نگفتی... پول برای خرید و سردرد هم ندارم و خداروشکر  ورزشکارم... ولی باقی دزسته‌.‌ تب شرت سفید تنمه اما شلوارکم سبزه🤣😁

خاسنم بهت بگم دعا شاید برات گرفتن ولی ترسیدم اشتباه بگم، و بیوفتی دنیال دعانویس... شایدم همزاد داری ...

نمیدونم ولی فامیل دور  ن خوب ولی فامیل نزدیک دارم که حسودن نزدیکان حسود کلا هرکسی به من میرسه حسودی میکنه درجایی که خوبی میکنم بدی میبینم نمیدونم چرا شاید بگی پولدارم و... ن بحث این چیزا نیست بی دلیل واقعا چشم و نظرم درستگفتی خیلی زیاد روم اثر میزاره نمیددنم دعارو ن طلسم  فک نمیکنم داشته باشی قدیما یه خانم اگر برا مسرش میخاستت و نشده شاید یکاری کرده باشه ولی اگه رفتی پیش دعانویس یه دعانویس خوب برو که بفهمی داری یا ن کلا بنظرم ادم خودشو درگیر دعانویس نکنه بهتره هرچیزی میخای از خدا  بخاه

نمیدونم چ داستانی اکثرا بھم ھمین میگن ولیصلاح من توی فروشہ تو رو خدا درخواستم قبول میکنی بھت بگم سر ...

بخدا من اصلن تخصص تو زمینه ملک ندارم

حسمم همین طوری هست، یعنی تخصص ندارم باز تو حسمم. نه فالگیرم و نه اینکه آموزش دیدم. صرفا حس ششمم خوبه همین... اگر فروش نمیره شاید به صلاحت هست. و صبوری کن. شاید بعدا دلیلش رو میفهمی...و برات آشکار میشه علت تاخیر در فروش...

نمیدونم ولی فامیل دور ن خوب ولی فامیل نزدیک دارم که حسودن نزدیکان حسود کلا هرکسی به من میرسه حسودی ...

پس برای شما چشم و نظره... هر روز صدقه کنار بزار...

مال من جادو عه، شک ندارم. ببین کدوم احمقی از ایران میره ولی برمیگرده؟ من برگشتم و مطمئنم برام دعا نوشته بودن... هم بخنم رو بستن و هم زندگیم رو... دعانویس رفتم ولی نتونستم یه خوبش رو پیدا کنم... حس ششم خودمم بهم میگه دعا برام نوشتن... سنگینی شو اونور حس میکردم

اسی و شیما جون لطفا بگید ابا کسی برای من دعا وطلسم گرفته؟بگید ابا وضع مالی‌مون خوب میشه؟ولطفا بگید آیا همسرم بهم خیانت میکنه؟ممنونم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

پس برای شما چشم و نظره... هر روز صدقه کنار بزار...مال من جادو عه، شک ندارم. ببین کدوم احمقی از ایران ...

حتما مرسی ولی خوب نمیدونم شاید حسادت بعضیا یا مخالفات یا دوستدارتت منجر شده باشه چون اونموقع خیلی این جو بر علیه تو بوده که چرا رفتی ولی خوب میگم اگه رفتی باید پیش کاردونش بری هرکسی یه جا نشسته کاسبی میکنه شده دعانویس