2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 173 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من واقعا برام جنبه سرگرمی داره ها اصلا روش تکیه نکن و اگاه ما خداست من درحد سرگرمی حرف میزنممش ...

وای بخدا حس شیشمت عالیهههههه میتونست مشکل خونه بابام اینا جن باشه یا خرابی از کجا فهمیدی شکایتی و خانوادگیه؟😳😳 بله خیلی مظلومن بمیرم براشون خونه مال پدرمه چندین سال پیش خرید سر یه سری مسائل زد به نام پدرش همه هم این قضیه رو میدونستن پدر مادرش فوت میکنن حالا عموهام شکایت کردن ارث میخوان درصورتی که خونه مال پدرمه زحمت روزای جوونیشه تو پیری جا اینکه اسایش داشته باشه افتاده تو دادگاه ها دنبال حقش افسرده شده بابام بخاطر خانوادش ورشکست شد مغازه و ماشینش هم از دست داد حالا خونش هم میخوان بگیرن ۱۲ ساله درگیر حقشه حتی بیرونمون کردن تو سرما بعد ۵ سال ب زور دوباره برگشتیم توش حالا باز میخوان بیرونمون کنن

پدر ومادرشوهرم میفهمن دامادشون ادم خوبی نیست؟چون فک میکنن دخترشون اخلاق نداره..

دامادشون ادم مکار و حیله بازیه یکمم اونا سادن و حالا یا ازاونا که دادماد ومردو ارجع میدونن ولی میفهمنن اما ممکنه دیر باشه  نیاز هست یه نفر خارج از ازاون خانواده باهاشون صحبت ننه یه ریش سفید

پس چرا جنسیت بچه میپرسی... حس کردم فقط یه دختر داشته باشی.‌ سعی کن کمتر حرف بزنی، بیشتر شنونده باشی. ...

چون میخوام ی مدت دیگه اقدام کنم بیارم واسم سواله ممکنه چی باشه چون خودم حس میکنم پسر میارم ولی تو دو راهی هستم ک بیارم یا نه تا اخر عمر با یه بچه بمونم و شاغل بشم؟ چون اگر بچه بیارم دیگ نمیتونم شاغل بشم