خانوما من مدیوم هستم. جایی کلاس معتبر هست برم آموزش ببینم که چاکراهام رو فعال کنم یا پیشنهاد میدید بزارم بلا استفاده بمونه؟ چه کارهایی میتونم انجام بدم برای تقویت حس شهودم؟ کلاس تارو**ت برم مثلن؟ یوگا؟ چ کنم؟
مادر هستی... بچه ات رو خیلی دوست داری و خیلی تگران آینده اش هستی... نگران همسرت هم هستی... بی نهایت آدم وفادار و بسازی هستی... مادری فداکار... طررحواره ایثار داری اصلن... مشکلاتت حل میشه فقط ب خدا توکل کن و از خدا کمک بخواه... بقول معروف کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کی باشه... توکلت ب خدا باشه همین فقط...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای بخدا حس شیشمت عالیهههههه میتونست مشکل خونه بابام اینا جن باشه یا خرابی از کجا فهمیدی شکایتی و خا ...
اینجوریام نیست خواهش میکنم گلم خدا اگاع برماست الهی خدا دسته خانوادتو بگیره از میون این ظالما ای بابا ناراحت شدم الهییی به حق همین وقت و ساعت خونش بهش برگرده میگم خیلی دوندگی داره ولی انشالله درست میشه
دامادشون ادم مکار و حیله بازیه یکمم اونا سادن و حالا یا ازاونا که دادماد ومردو ارجع میدونن ولی میفهم ...
خیلی داماد و خانواده داماد و دوست دارن .هرچی شوهرم میگه مواظب باشین به گوششون نمیره دوساله عروسی کردن داماده خونه پدر زنشه خونه نمیره بااینکه پدرشوهرم براشون خونه خرید...