خانوما من مدیوم هستم. جایی کلاس معتبر هست برم آموزش ببینم که چاکراهام رو فعال کنم یا پیشنهاد میدید بزارم بلا استفاده بمونه؟ چه کارهایی میتونم انجام بدم برای تقویت حس شهودم؟ کلاس تارو**ت برم مثلن؟ یوگا؟ چ کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم پر انگیزه و پر انرژی هستی... روابط عمومی بالایی داری. راحت دوست پیدا میکنی و با آدم ها صمیمی میشی. سعی کن یکم محتاط باشی توی روابطت و انقد ب آدم ها زود اعتماد نکنی...بهت شایدحس خوبی داشته باشه ولی تو پا پیش نزار و تو هیییچ رابطه ای پیش قدم نشو. بزار اونا بگن و تو تصمیم گیرنده باشی.
عزیزم من تا 10 روز دیگه نیاد ریجکتم، شهریور کسی سر کلاس میشینه که الان اپلای کنه
سیستم اروپا رو نمیدونم چطوری عه ولی همه دانشگاه ها میتونی ترمت رو عقب بندازی و فرصت بگیری. از اونطرف هم همه استادا از شرایط ایران و ویزاش خبر دارن. اگر صلاح میدونی با استادت صحبت کن. و اینکه کلی از بچه ها هستن ک یک سال مثلن تو پروسه کلیرنس بودن و با کمک و درک استاد بلخره ویزا رو گرفتن و تونستن برن... بعدم پروسه اپلای برای همه یکسان نیست، یکی استادش رو آبان و آذر پیدا میکنه، شهریور میره سرکلاس، یکی هم بعداز عید پیدا میکنه و باز شهریور میره سرکلاس. واقن سیستم شانسی عه یکمی