2777
2789
عنوان

تراپیست بیشعور به شوهر دوستم گفته ک زنت داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 64 پست
اینا حرف مستقیم خدا رو اطاعت نمیکنن بعد میان حرف یه مشاور چل مغز رو میکنن وحی منزل بپاد زنشو طلاق دا ...

توی هر شغلی نگاه میکنم واقعا وجدان از بین رفته

طرف واسه دو قرون پول بیشتر حاضره هرکاری بکنه ک طرف خوشش بیاد و بگه ایول فلانی حق رو بمن میدع پس ادامه بدم. 

براش مهم نیست تهمت بزنه، دروغ بگه، قضاوت بکنه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تراپیسته خودش تنهایی دست هر چی مادر شوهر و خواهر شوهر بدجنسه از پشت بسته

همش بخاطر پوله. هرچی بگی میخواد حق رو به تو بده ک خوشت بیاد. براش مهم نیست یکی دیگه رو بدبخت بکنه

عقده ای زن ستیز اصلا کاش کسی نره پیش اینا

اینقدر زورم گرفته. من بجای دوستم حرص میخورم

اخه تووو فرض کن

اون حتما تراپیست نیست یه مشاور عمرا این حرفا رو بزنه شما هم اگ از پیاما عکس داری برو شکایت کن حتما

شما شاید تجربه نداشتی ولی من خودمم پیش تراپیست بد رفتم ک دری وری میگفته خیلیم معروف بوده و کانادا هم ساکنه

اتفاقا مشاوری که از این حرفا بزنه خیلی زیاده فقط بخاطر پول. میخواد پشت تو باشه بگی میخوام ادم بکشم هم میگه بکش

اینقدر زورم گرفته. من بجای دوستم حرص میخورماخه تووو فرض کن

دقیقا واسه دوست منم پیش اومد با یه عالمه دروغ از هم جداشون کرده بود خانم بود ظاهرا چشمش به پسره بوده 

یکی دیگه ام همینجا چند روز پیش گفت تراپیست خانم  جلو خودم به شوهرم گفته تقصیر خانمته

دقیقا واسه دوست منم پیش اومد با یه عالمه دروغ از هم جداشون کرده بود خانم بود ظاهرا چشمش به پسره بوده ...

حالا ببین بگه تقصیر کیه باز خیلی عجیب نیست. میگی طرف برسی کرده نظرشو گفته ولی اینکه تو بگی طرف داره خیانت میکنه. با مردا رابطه داره یا بگی باید خرجی ندی تحت فشار بزاریش. حتی گفته بود اگر زنه تورو نخواست بهت یاد میدم چجوری اشکشو دز بیاری. عین همین جمله😐 زن ستیز یود یارو

اگر میخواد شکایت کنه که دیگه پیام نده فحش ندهوضع بدتر میشه

شکایت که به این راحتیا نیست. کو نا نتیجه بگیره

میخواست پیام بده یعنی تهدید کنه