2777
2789
عنوان

تراپیست بیشعور به شوهر دوستم گفته ک زنت داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 65 پست
اخه تراپیسته تهمت زده گفته خیانت میکنه. با مردای دیگه هست فقط چون خوشگله و از شوهرش سره

تو از زندگی شون خبر نداری 

شاید مرده چیزایی تعریف کرده که شک برانگیز بوده

بهتره دوستت با شوهرش و تراپیست همکاری کنه

تا خدایی نکرده شوهرش این حرفو باور نکنه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید عکس میفرستاد مگه دعا نویس بودهژ,،🤣

تراپیستا معمولا عکس میگیرن ازت. چیز عجیبی نیست. من خودمم میرم تازه مال من خانومم هست بهم گفت یا بیا ویدیوکال یا اگه تماس تلفنی میخوای باشه عکستو بفرست. باید حالت چهرت و نوع واکنشت رو بیینم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
تراپیستا معمولا عکس میگیرن ازت. چیز عجیبی نیست. من خودمم میرم تازه مال من خانومم هست بهم گفت یا بیا ...

شمارو خواسته نه طرف مقابل و 

من نشنیدم آخه. طرفو بخوان 

شایدم  می‌خوان ،نمیدونم

ولی باید عوض کنن 

شمارو خواسته نه طرف مقابل و من نشنیدم آخه. طرفو بخوان شایدم می‌خوان ،نمیدونمولی باید عوض کنن

خب اینا قرار بود هردو باهم برن پیشش

یعنی برای رابطشون بوده. گفته عکستون رو بفرستید

نه بابا پیاماشو فرستاد. تا عکس فرستاده بود تراپیسته شروع کرد این اژ تو سره قطعا خیانت میکنه باید محد ...

عزیزم نمیگم دروغه میگم ته دل شوهرتم هست و خودشم اینجور فک می کرده 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
عزیزم نمیگم دروغه میگم ته دل شوهرتم هست و خودشم اینجور فک می کرده

نمیدونم والا حالا اون فکر هم میکرده ولی بیان نکرده بوده

ک اون با اطمینان اینارو از روی یه عکس گفته

تف ب روش این که گند زدهبر فرضم خیانت بوده اسگول ی تلاش نکرده درست کنه خودش دست به کار شده

اصلا اخه بگو تو با نیم ساعت حرف چی فهمیدی ک نظر دادی

تو اول باید با هردو طرف حرف بزنی صحبتای هردو رو بشنوی یعد حداقل نظر بدی

نمیدونم والا حالا اون فکر هم میکرده ولی بیان نکرده بودهک اون با اطمینان اینارو از روی یه عکس گفته

اینا حرف مستقیم خدا رو اطاعت نمیکنن بعد میان حرف یه مشاور چل مغز رو میکنن وحی منزل 

بپاد زنشو طلاق داد خودش صیغه اش نکنه 

تو مشاور انتخاب کردن هم یکیو عین خودشون جذب می کنن یه لامذهب بی دین و ایمان خدانترس

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣