2777
2789
عنوان

تراپیست بیشعور به شوهر دوستم گفته ک زنت داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 65 پست
پس رو زنش کراش زدهمیخاد شوهره باهاش بد شه این بره سمتشعکساشم دیده خوشگلم ک میگی هسته

بور چشم ابیه. چی بگم والا چقدر بی شرف

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ببین بگه تقصیر کیه باز خیلی عجیب نیست. میگی طرف برسی کرده نظرشو گفته ولی اینکه تو بگی طرف داره ...

خانمه بره شکایت کنه اعاده حیثیت کنه بیشرف رو 

اصلا اوضاع داغونه از اونطرف روانشناسای فمینیست یعنی یه کاری کردن زن سوار مرد شده رابطه ها داغونن واسه همین امار طلاق انقد بالاس 

یه دختره هست تو کلاس زبان ما روانشناسی میخونه یه شخصیت عقده ای و بیمار داره یعنی خدا به داد مراجعینش برسه 

خود ادم چارتا کتاب بخونه تو زندگیش پیاده کنه نره پیش اینا 

خانمه بره شکایت کنه اعاده حیثیت کنه بیشرف رو اصلا اوضاع داغونه از اونطرف روانشناسای فمینیست یعنی یه ...

ببین من خودم واقعا مخالف تراپی نیستم و بنظرم مفیده. خیلی از مشکلات اخلاقیم رو درمان کردم و روز به روز بهتز میشم اما واقعا باید اینقدر بگردی تا ادم درست پیدا کنی. این دوره زمونه توی هر شغلی بی شرفی و یی وجدانی بیداد میکنه. خیلیا بودن حتی پیش پزشک عمومی هم میرن دستمالیشون میکنه یارو. واقعا بد شده جامعه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
ببین من خودم واقعا مخالف تراپی نیستم و بنظرم مفیده. خیلی از مشکلات اخلاقیم رو درمان کردم و روز به رو ...

عزیزم راجب یه سری مسائل اره من خودمم رفتم و راضی ام بودم 

من خودم وسواس داشتم درمان شدم تراپیستمم یه ادم فوق العاده مودب باشخصیت باسواد  

ولی راجع به مساله ازدواج و اختلافات زوج ها من واقعا با این چیزایی که میشنوم اصلا به هیچکس اطمینان ندارم واقعیتش 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه بنظرم بدید بهشون

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خودم مشاوره گرفتم ، رضایت مندی هاسم خبلی زیادع

خواستید ایدی شو بدم