alizizo مدیر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 عنوان اجنه شیطانی | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست دیشب تو خونمون هیچکی نبود تنها بودم ی نفر و دیدم پشت پنجره وایساده بود پارچه صفید رو سرش بود بعد یهو غیب شد خیلی وقتا دیدم امروز | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 نه اکثراً خیالات نیست این واضح دیده دیگه خواب نبوده تو بیداری دیده نه داداش اولا میترسیدم بعدش عادیه مثلا ی بار از انباری صدا اومد رفتم دیدم دوتا چیز سیاه لزج میپرن ابنور اونور
roz7280 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 11425 اگه اعتقاد داری بروپیش یه ادم کاربلدش مشکلت حل کنه شایدمشکل از خودته که همزاد دارییاهم مشکل از خونه مشکل از خونه باشه باید چیکار کرد
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 شایدم اینه که شما میگید ولی من اعتقادی به جن و پری و اینجور مسائل ندارم بنظرم علمی نیستن هنوز علم خیلی راه داره تا همه ی حقایق جهان رو ثابت کنه ... گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 حالا دفعه بعد که تنها شدی اومد سراغت بپرس ازش اتفاقا میخاستم برم پیشش که صدا اومد از پشت سرم برگشتم دیدم غیب شد
نفس_پاییزم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 17 هنوز علم خیلی راه داره تا همه ی حقایق جهان رو ثابت کنه ... قبول دارم حرفتونو👍🏼
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 نه داداش اولا میترسیدم بعدش عادیه مثلا ی بار از انباری صدا اومد رفتم دیدم دوتا چیز سیاه لزج میپرن اب ... منم بارها دیدم حالا نه این شکلی... ولی فقط با ذکر و صدای قرآن خوب شدم گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 مراقب باش من یه مدت اینجوری شده بودم خیلی اذیت شدم حواستو پرت کن ذکر بگو توکلت رو به خدا قوی کن اگه ... یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 اتفاقا میخاستم برم پیشش که صدا اومد از پشت سرم برگشتم دیدم غیب شد حس میکنم خودتون هم کمی پیگیر و کنجکاو هستین کنجکاوی تو این جور مسائل فقط موجب جذب بیشترشون میشه...تا میتونی حواستو پرت کن گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
نفس_پاییزم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 17 یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟ بنظرم ارهچون درگير شدن با دنياشون مضراتش بيشتر از فوايدشتازه اگه ازين طريق فايده اي داشته باشهحواست پرت كن و از مسيري كه تورو به اگاهي ميرسونه جلو برو نزار درگير بشيو اينكه شما تصادف كردين چندسال اخير؟
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟ شاید باورتون نشه ولی از بیرون اتاقم صدای پای اسب میاد 🤣
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 یعنی محل نزارم بی تفاوت باشم،؟ دقیقا همینهذهنت رو کنترل کن هر چی بیشتر بهشون فکر کنی مثل یه ندایِ درونی صداشون میزنی و جذبشون میکنی... گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 بنظرم ارهچون درگير شدن با دنياشون مضراتش بيشتر از فوايدشتازه اگه ازين طريق فايده اي داشته باشهحواست ... نه تصادف نه ولی تو علوم غریبه کمی فعالیت داشتم گذاشتم کنار
alizizo مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 25 دقیقا همینهذهنت رو کنترل کن هر چی بیشتر بهشون فکر کنی مثل یه ندایِ درونی صداشون میزنی و جذبشون میکنی ... ولی در کل عادی نیست
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 نه تصادف نه ولی تو علوم غریبه کمی فعالیت داشتم گذاشتم کنار خسته نباشی همینِ دیگه...اثراتِ اون کارهاست...از ذکر یا علی غافل نشو اجنه و شیاطین از اسم مولا وحشت دارن گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6757 ولی در کل عادی نیست تو عادی نبودن این مسئله که شکی نیست...😑نمیدونم چرا یه حس ترسناکی رو بهم انتقال میدی... گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️