2777
2789
خسته نباشی همینِ دیگه...اثراتِ اون کارهاست...از ذکر یا علی غافل نشو اجنه و شیاطین از اسم مولا وحشت د ...

یعنی میگی با ترفند هایی که تو علوم مخفی بود جلو نرم اخه استادی گفت چشم سومت باز شده ربطی به این نداره که بخان اذیتت کنن من دعا ذکر بخونم تاثیر داره ولی چند ساعت بعد بازم اتفاق میفته درسته به قدرت الله اعتماد دارم ترسی نیست ولی خب بازم مشکله باید حل بشه

تو عادی نبودن این مسئله که شکی نیست...😑نمیدونم چرا یه حس ترسناکی رو بهم انتقال میدی...

همه میگن این رو نمیدونم چرا مخصوصا کسی نمیتونه مستقیم تو عکس به چشام نگا کنه 

شایدم من.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میگی با ترفند هایی که تو علوم مخفی بود جلو نرم اخه استادی گفت چشم سومت باز شده ربطی به این ندار ...

اولا که اون علوم مخفی که میگی چیز خوبی نیست 

اصلا پیگیرش نباش

دوما وقتی فکرت رو اون مسائل نباشه کم کم ازت فاصله میگیرن 

ببین من از یه استادی شنیدم فکر کردن بهشون حکم صدا زدنشون رو داره جذبشون میکنه...

سوما امکان نداره با ذکر و یاد خدا بتونن بهت نزدیک بشن 

چون خالق همه ی موجودات چه جن چه انس الله هست...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

همه میگن این رو نمیدونم چرا مخصوصا کسی نمیتونه مستقیم تو عکس به چشام نگا کنه شایدم من.

😑😑😑برو بابا 

قصدت ترسوندن ملت نه حل شدن مشکلت...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️