2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما مرده ای بوده کهاز قبر در امده جن با پارچه سفیدنمیاد  مرده با کفنش میادازت کمک میخواسته

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
وقتی تنهایی ذهن بازیت میده خیالاتی شدی

نه اکثراً خیالات نیست این واضح دیده دیگه 

خواب نبوده 

تو بیداری دیده

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

اگه اعتقاد داری برو‌پیش یه ادم کاربلدش مشکلت حل کنه شایدمشکل از خودته که همزاد دارییاهم مشکل از خونه

از ی استاد پرسیدم گفتم بعضی وقتا میشم میگه چشم سومت داره باز میشع والله نمیدونم چی بگم باور کنم یا نه

اگه اعتقاد داری برو‌پیش یه ادم کاربلدش مشکلت حل کنه شایدمشکل از خودته که همزاد دارییاهم مشکل از خونه

ربطی به همزاد نداره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
نه اکثراً خیالات نیست این واضح دیده دیگه خواب نبوده تو بیداری دیده

شایدم اینه که شما میگید ولی من اعتقادی به جن و پری و اینجور مسائل ندارم بنظرم علمی نیستن

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

داداش مرده از من چی میخاسته؟

حالا دفعه بعد که تنها شدی اومد سراغت بپرس ازش

از ی استاد پرسیدم گفتم بعضی وقتا میشم میگه چشم سومت داره باز میشع والله نمیدونم چی بگم باور کنم یا ن ...

مراقب باش من یه مدت اینجوری شده بودم خیلی اذیت شدم 

حواستو پرت کن ذکر بگو توکلت رو به خدا قوی کن 

اگه باهاشون ارتباط بگیری زندگی به کامت زهر میشه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

میشه راجب همزاد بیشتر توضیح بدی ...یکی بهم گفته همزاد دارم

همزاد همه دارن

موقع تولد انسان یه جن هم تولد میشه

ولی کلا ازاری ندارن تا زمانی که

خودت اذیتشون کنی و وارد دنیای اونا بشی یا کاری کنی ازار ببینن

مثل ریختن اب جوش بدون بسم الله

اما در ۹۹ درصد مواقع

تاکییید میکنم ۹۹ درصد مواقع 

این دوره دروغ میگن

و واقعا استعداد تشخیص اینو ندارن

خیلیییییی کم پیش میاد ادم معتبر و کاربلد