2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 144 پست
چی بگم .والا چندین ساله درگریم

صب کن یه نصیحت بهت بگم از کسی ک خودش تو همچین موقعیتی بوده... ببین همسره منم خیلی با مادرش لج کرد خیلی باهاش اون زمان کشمکش کرد وقتی ک خاستیم ب هم برسیم مادرش گف من راضی نبودم پسرمو ازم گرفتی ...

همون یه آه و حرفش باعث شد سختی تو زندگیم بیاد...از من میشنوی تا لحظه ی اخر رو مخ مادرت کار کن راضیش کن

رضایت داشته باشه خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان لج کرده کلا جوابمو نمیده میگه فقط برو

برادرمن دختری رو دوست داره  ومادرم بشدت مخالفه(بشدت هم مخالفتش غیرمنطقیه)دخترخانوم از همه نظر عالیه بااینکه میدونه مادرم مخالف هست یه سال هست که منتظر هست و خیلی هم منطقی داره پیش میره حدااقل ظاهر امر اینطوره... دوست داشتن همه چیز نیست شما با این خانوم قراره سالیان سال پستی وبلندی بگذرونی عقل ومنطقش خیلی موثرهست تو روند زندگیتون....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از اول جوری رفتار کرده که کسی جرئت نداره چیزی بهم بگه . البته خانواده خودم خیلی اذیتم میکنن بارها گف ...

😢شوهرمن خیلی دهن بین خیلی عذابم دادبخاطرخانوادش هرچی گفتن همون اجرامیکردموندم چکارکنم بااین اخلاقش

همینکارو کردم درنههیت دختر خانوم میگه تو بی عرضه و بی جربزه ای و نمیتونی تو روش وایسی

واقعا معذرت میخوام که اینو میگم.. اما دختری ک از الان اینجوری بگه اخرش فکر نکنم چیز خوبی دربیاد...

بنظرم اصلا عجله نکن 

بخدا یه لحظه یاد داداش خودم افتادم.. عجله نکن لطفا

امیدوارم هرچی به صلاحه پیش بیاد

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
یعنی پدر مادرشو دوس نداره؟

مادرشو دوس داره با پدرش کاملا عادیه در حد سلام خدافظ 

هیچوقت اونا رو به من ترجیح نداده و اصلا وابستشون نیست 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

واقعا معذرت میخوام که اینو میگم.. اما دختری ک از الان اینجوری بگه اخرش فکر نکنم چیز خوبی دربیاد...بن ...

ممنونم خواهر لطف کردید اخه ۳ سال وقت گداشتم کلی خاطره و احساس نمیخوام بیهوده تموم شم چون خیلیم دوستم داره

دقیقاااا خانواده شوهرم خیلی جاها سعی کردن نشون بدن من مقصرم من خوب نیستم یجاهایی حتی بادروغ شوهرمم د ...

برای من هم با اینکه در نهایت خودشون رضایت دادن خیلی سعی کردن زندگیمونو خراب کنن ولی همسرم چون دیده بود همه جوره پشتشم و نشون داده بودم دشمنی با خانوادش ندارم چ دنبال خراب کردن رابطه اون و خانوادش نبودم و اونا کاملا برعکس دنبال خراب کردن من بودن حق رو به من داد و با خانوادش ارتباطمو کامل قطع کردم آقایون اگه ذره ای شک داشته باشن که همسرشون میخواد خانوادشونو از اینا دور کنه میرن سمت خانواده و به زندگیشون بدبین میشن برای همین میگم که اون دختر هم باید دوست داشتنش رو اثبات کنه نه که از الان پشت سر مادرشوهر حرف بزنه و بگه مادرتو بذار کنار با این حرفا حتی اگه ازدواج کنن یه روزی اون پسر پشیمون میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مادرشو دوس داره با پدرش کاملا عادیه در حد سلام خدافظ هیچوقت اونا رو به من ترجیح نداده و اصلا وابستشو ...

من نگفتم شوهرم پدر مادرشو به من ترجیح میده یا بالعکس.گفتم پدر مادرشو نسبت به مجردیش بیشتر دوست داره

😢شوهرمن خیلی دهن بین خیلی عذابم دادبخاطرخانوادش هرچی گفتن همون اجرامیکردموندم چکارکنم بااین اخلاقش

نمی‌دونم تجربشو‌ ندارم 

اینا چیزی نمیگن‌ با بی تفاوتی و یه سری حرفای خرده ریز مخالفتشونو‌ همیشه نشون میدن 

اینا پسر خودشونو عذاب میدن با من کاری ندارن 

از اول از لحاظ مالی بی پشتوانه وارد زندگی شد 

تک و تنها و غریب 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

منم همینو میگم وی میگه بزرگت کردیم و...

منو همسرم برا ازدواج دخترمون بشدت مخالف انتخابش بودیم خیلی راهکار اوردیم که منصرفش کنیم و نظرمون این بود که میتونه انتخاب خیلی بهتری داشته باشه اما دخترم به انتخاب خودش ایمان داشت و راضی بود. ولی اون شخص فقط مشکلش این بود که سلیقه ی ما نبود ولی دخترم اون رو اگاهانه پسندیده بود و ما به انتخابش احترام گذاشتیم ورضایت دادیم هرچند قلبن ناراضی بودیم.اما الان در کنارهم زندگی خوبی دارن.