2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 144 پست

من به شما هیچ توصیه ایی نمیکنم 

اما فردی از بستگان نزدیک با دختری اذدواج کرد که خانواده پسر  مخالف بودن 

با اینکه بعد ازاذدواج خیلی رفت و آمدی نبود اما 

حرف هایی که زده شده بود و رد و بدل شده بود بین دختر و خانواده پسر 

تبدیل شد به ریشه های یه کینه 

دختر میگفت حق نداری با خانوادت رفت و آمد کنی ظاهرا 

در نهایت نتونستن با هم کنار بیان 

و طلاق گرفتن 

علت اصلی طلاق رو ما نمیدونیم

ولی خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

رضایت خانواده بسیار مهمه 

و اینکه دختر خانم گفته باید از خانوادت جدا شی جای تامل داره

دقیقا حمایتی نیست

شوهرم داره هر روز چندتا تار موی سفید به موهای سفید قبلیش اضافه میشه و حتی حاضر نیستن به درد دلش گوش بدن چه برسه به کمک 

چند ماه پیش پیش خانوادش درد دل میکرد که باید قرار داد خونه رو تمدید کنم و اینا و از مشکلای مالیش می‌گفت 

اونا هر‌ هر میخندیدن و میگفتن آخر باید بیاید همینجا زندگی کنید 

لحظه‌ای نیست که منو ببینن و این حرفو نزنن‌ چون می‌دونن دوس ندارم پیششون‌ زندگی کنم حرصم میدن 

بابامم که از شوهرم خوشش نمیاد مدام سر کوفتای الکی میزنه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن هرطور شده حتی به زور رصایتشون رو بگیری در غیر اینصورت تا اخر عمرشون میخوان بهت ثابت کنن که ان ...

دقیقاااا خانواده شوهرم خیلی جاها سعی کردن نشون بدن من مقصرم من خوب نیستم یجاهایی حتی بادروغ شوهرمم دهن بین منوازچشمش انداختن کلی بحث داشتیم دلم خون ازشون بجایی رسوندن مارو ک گفتن طلاقش بده مال زندگی نیس توهرچیزی نظرمیدن اگربگی نمیخوام کسی نطربده ابروبرات نمیرارم ک مگه ماچی گفتیم خلاصه درتلاشن برا بدنشون دادن من ب شوهرم

نه مامانم پشت سر ایشون حرف زدبد

کاملا مشخصه ک آبشون تو یه جوب نمیره و نخواهد رفت... و در اینده ناچارا مجبور بشین همش طرفشونو بگیرین یا قطع ارتباط.. سخته اگه میتونین که هیچی..

شما یکبار کامل بامادر حرف بزنین بینین چرا مخالفن.. یکبارم با نامزد کامل صحبت کنین بیبنید چه برنامه ای برای اینده زندگی مشترکتون دارن.. جواب اینا کنار هم.. همه چیو مشخص میکنه

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
پدر من مخالف ازدواجمون بود با اصرار راضی شد خانواده همسرمم مخالف بودن اونا رو نمی‌دونم شوهرم چطور را ...

منم این مشکل رو دارم شوهرت حمایتت میکنه هواتوداره پیش خانوادش؟ 

کاملا مشخصه ک آبشون تو یه جوب نمیره و نخواهد رفت... و در اینده ناچارا مجبور بشین همش طرفشونو بگیرین ...

همینکارو کردم درنههیت دختر خانوم میگه تو بی عرضه و بی جربزه ای و نمیتونی تو روش وایسی

منم این مشکل رو دارم شوهرت حمایتت میکنه هواتوداره پیش خانوادش؟

از اول جوری رفتار کرده که کسی جرئت نداره چیزی بهم بگه . البته خانواده خودم خیلی اذیتم میکنن بارها گفته بزار باهاشون حرف بزنم من نذاشتم دخالت کنه 

علاقه الان زیاده بعد ازدوج فروکش میکنه و بیشتر مادرتو دوست داری.این تو تمام مردا هست.من به شوهرم میگ ...

شوهر من اصلا اینطور نیست

بله پدر ومادر تا حدودی میتونن نظر بدن برا ازدواج بچه هاشون و دلیل منطقی برا مخالفتشون داشته باشن مثل ...

اره بعضی از پدر مادرها به خاطر خودخواهیه خودشون بچه هاشونو بدخت میکنن. واقعا همه ی پدر مادرها دلسوز بچه هاشون نیستن و استثنا هم وجود داره که حاضرن بچه شون رو به خاطر اسایش خودشون قربونی کنن