2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 144 پست
من خیلی تلاش کزدم یا مامانم راصی میشه بد دختر خانوم مسگه نمیخوام اصلا میگه کلا یا از خانوادت جداشو ...

مادرتون کاملا حق داره .شما رو حرفت کوتاه نیا وقاطع به خانم بگو اگه منو میخواهی باید خانواده ام بخواهی وبهشون احترام بگداری همونطور که توقع داره به خانواده اش احترام بگداری اگر هم نمیخواهی به سلامت 

یعنی چی که از خانواده ات که یه عمر بزرگت کردن و همه جا پشتت بودن اونم ماددر وپدر. دست بکشی برا یه دختری که هنوز نیامده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی تلاش کزدم یا مامانم راصی میشه بد دختر خانوم مسگه نمیخوام اصلا میگه کلا یا از خانوادت جداشو ...

ایشون هنوز نیومده پشت مادرت حرف زده!!! واینکه داره بین دو راهی میذارتتون یا از خونواده جدا شو یا از من!!!!! 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من ازدواجم سنتی بود.  مادرشوهرم اومد خواستگاریمو منو به پسرش معرفی کرد. ما عاشق هم شدیم.  

بعد از عقد  مادرشوهرم نتونست تحمل کنه که شوهرم دیگه محبتش به من بیشتر از محبتش به مادرش شده  و با من بد شد که از وقتی پسرم با تو ازدواج کرده دیگه وقت نمیکنه مثل قبل برام وقت بذاره و به من محبت کنه، هر بار متلک مینداخت ولی من هیچی نمیگفتم تا اینکه یه روز وقتی من پیش مادرشوهرم تنها بودم. منو از خونه ش  بیرون کرد. 

از اون روز شوهرم با مادرش قطع رابطه ست. شوهرم دیگه خونه نرفت و مادرش حتی بهش زنگ نزد که تو مردی یا زنده. 

شوهرمو از ارث محروم کردن. نه برامون عروسی گرفتن و نه تو پول پیش خونه به شوهرم کمک کردن.  بابام برامون خونه رهن کرد. 

ولی الان خوشبختیم و داریم کمکم پیشرفت میکنیم 

الان با خانومش مشکل نداره؟

نمی دونم خبر ندارم...اگه هم چیزی باشه ...قطعا از ما پنهان می کنند و در ظاهر نشون نمیدن

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
خب گاهی آدم فقط دلش یه نفر رو میخواد و بهش کشش داره واسه ازدواج اطرافیان نباید نظر خودشون رو تحمیل ک ...

بله پدر ومادر تا حدودی میتونن نظر بدن برا ازدواج بچه هاشون و دلیل منطقی برا مخالفتشون داشته باشن مثلا بگن از نظر اخلاقی خوب نیستن ویا مشکلات مشابه.اما حق ندارن درمورد انتخاب بچه هاشون فقط چون خودشون خوششون نیومده مخالفت کنن.

دقیقا دختر خانمم میگه خودخواهه پس خودت بیا یا برو

تقریبا ۵سال از پسر من بزرگتری.فقط میگم اگه واقعا مادرتون از ترس تنها موندن اجازه ازدواج نمیده سعی کن دلش رو به دست بیاری.صبر کن وبین اون دختر ومادرت مدیریت کن تا هر دو راضی باشن از یه بزرگتر فهمیده کمک بگیر.در تعجبم چطور خان‌واده دختر راضژ میشن دخترشون رو بهتون بدن در صورتی که مادرت ناراضیه.یکم فکر کن رو این مساله

اگه اون دختر دوستون داشته باشه براتون صبر می‌کنه که مادرتون راضی بشه نه اینکه اینارو بگه من و همسرم پنج سال صبر کردیم تا رضایت مادرشو گرفت پنج سال از بهترین سال‌های جوونیمون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی