2777
2789
عنوان

ازدواج بدون رضایت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 144 پست
کلا میگه ازدواج نکن چون همه کاراش بامنه

خب اینجوری ک اصلا نمیشه شماهم باید زندگی تشکیل بدی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بگه ،شما چطوری دلت راضی میشه مامانی که بزرگت کرده ازت نا امید بشه ،،یکم زمان بده حتی با اکراه هم مامانت حضور داشته باشه واسه عاقبت به خیریت بهتره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بنده ۳۰ سالمه از بابت مسائل و اختلافات بد از عقد عرص کردم

یا باید پا رو دلت بگذاری وبگذری 

یاباید تلاشت بکنی رصایت خانواده ات بگیری 

یا بری عقد کنی خانواده را تو عمل انجام شده قرار بدی

درهر ۳حالت هراتفاقی بیافته یه ذره هم که باشه دلخوری وکدورت هست 

مگر اینکه خودت اینقدر خوب مدیریت کنی هم خانمت تو دل خانواده ات جا بدی وبالا ببری وهم خانواده ات تو دل خانمت

اولا سر اینکه خانوادشون کمی از نطر مالی صعیفه بد اینکه میدونه عروس خانوم باهاش بدا خوب نیست چون پشت ...

به هردوشون حق میدم هم مادرتون و هم نامزدتون

اما مخالفتای مادر همش بخاطر خودتونه، شرایط مالی برای اینه ک میترسه کم کم شما بشی دست راست خانواده همسر(دقیقا مثل برادر و پسرخاله من)..

نامزد شما پشت مادرتون حرف زد؟؟ اگه اینطوره ک حق داره ناراحت بشه..

بنظرم اگه عجله نکنی بهتره

متاسفانه...ما بسرمون اومده دقیقا مادرم راضی نبود ازدواج کردن الانم ادامه میدن بخاطر بچه...

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
یا باید پا رو دلت بگذاری وبگذری یاباید تلاشت بکنی رصایت خانواده ات بگیری یا بری عقد کنی خانواده را ت ...

من خیلی تلاش کزدم یا مامانم راصی میشه بد دختر خانوم مسگه نمیخوام اصلا  میگه کلا یا از خانوادت جداشو یا از من مشکل منم همینه چون همو دوس داریم

من خانواده م ناراضی بودن ولی در اخر راضی شدن الانم از شوهرم خوششون نمیاد ولی کلا نمیشه بدون رضایت خانواده خانوم ازدواج کرد چون بعدا شاید خدایی نکرده با هم نسازین و مشکل دعوا اینا پیش بیاد که برا همه پیش میاد من خودم ازدواج عاشقانه ای داشتم😂و الان نزدبک چهار ساله ازدواج کردم ولی پشیمونم