2777
2789
عنوان

یه صلوات به من نمیرسه یعنی میگن دعای غریب به غریب میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 40 پست
زیارت عاشورا خیلی دل ادمو آروم میکنه اصلا نگم برات ...از حس و حالش مخصوصا با صدای علی فانی حتما امتح ...

من هرشب حتی اگه حال نداشته باشم بخونم گوش میدمش

موقع آشپزی موقع آرایش

کلا به جای آهنگ زیارت عاشورا میزارم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم عزیزمچشمصلوات فرستادم برات

قربونت برم توی دعاهات یادم باش ایشالا همه عاشقا بهم برسن منم زیر سایه شما 🥺🌱⁦♥️⁩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
قربونت برم توی دعاهات یادم باش ایشالا همه عاشقا بهم برسن منم زیر سایه شما 🥺🌱⁦♥️⁩

فداتشم من محتاجم به دها 

چشم

الهییی منم بیام تاپیک حاجت روایی بزنم برای همه بچه های نی نی سایت ارزو دارم هر چی از خدا بخوان براشو ...

الهی آمین منم دعاکن

زیارت عاشورا خیلی دل ادمو آروم میکنه اصلا نگم برات ...از حس و حالش مخصوصا با صدای علی فانی حتما امتح ...

من ی چله رو شروع کردم بعدش نصفه نیمه دیگه ادامه ندادم ولی بجاش نماز شبو هر شب میخونم برام دعاکن به حاجتم برسمم

برا منم دعا کنید تورو حضرت زهرا تورو اعتقاداتتون 😔

صلوات فرستادم برات امیدوارم به هروی میخوای برسی حاجت رواشی

خیلی خوبه ولی من خیلی وقته نخوندم، حالا دوباره شروع میکنم خوندن چون واقعا حال دلمو خوب میکنه 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
خیلی خوبه ولی من خیلی وقته نخوندم، حالا دوباره شروع میکنم خوندن چون واقعا حال دلمو خوب میکنه

آفرین بخون

برای منم دعاکن عزیزم

الهی حاجتروا شی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.