فردا راه میافتیم مشهد یکشنبه میرسیم . حتما دعاتون میکنم اسم بگی. اونجا هم تاپیک میزنم . همه حاجت روا بشید . خیلی خوشحالم سالهاست منتظر این سفر بودم
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بی زحمت برای پدر وداییم دعا کن مرسی فوت کردن ببخشید زیاد زحمت دادم بت
حتما یادم بنداز یکشنبه دونه دونه بخونم همین تاپیکچ تو حرم به یادت
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پام تو گچه بچه کوچیک هم دارم بقیه حاجات به کنار. منو یادت نره دوست عزیز
ای وای خدا سلامتت کنه
خوش به سعادتتون ان شاالله زیارتتون قبول باشهمیشه امام رضا رو به حق مادرشون نجمه خاتون قسم بدید مشکلی ...
چشم معصومه جان