2777
2789
عنوان

خواستگار سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 29 پست

انقدر بدم میاد از دخنرایی که تازه عقد کردن جو گیر میشن 

بگو چی دیدی تو من که اینو میگی ؟ انقدر موندم یعنی؟ 

به قرآن من انقدر حرف شنیدما ، هی هر چی میام فراموش کنم میبینم چطور فراموش کنم اخه؟ خدایا ببین چقدر تحقیر شدم 😔 

حالا خودشونو ببینی  از زندگی متاهلی مینالن نمیدونم گ و ه خ و ر د ن اضافه شون برای چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری میتونه من احساس میکنم پیر مرده دیگه ۴۵

خب سلیقه ای ازنظر تو‌اینجور...ولی تطراف من هستن خوبن چون دوسدارن لابد منظورم یکی بزرکتره از زنش یکی کوچیتر یکی همسن این بخودت بستکی داره بضی ها واقعا بهشون نمیاد سن بالان

عزیزم خودشم با ۴۲ ساله ازدواج کرده پس حتما براش تازگی نداشته وچیز عجیبی نبوده

خودش هرچی دوست داره نباید ب بقیه بگه آخه… بعدشم ی جوری میگه تو که قبلا هم جداشدی انگار مثلا کار خلافی انجام دادم الان باید خیلی خوشحال باشم ک مرد ۴۵ ساله ازم خوشش اومده

ناراحتی نداره که اسی 

خیلی راحت بگو نه خوشم نمیاد 

من یه دوستی داشتم با هرکی دوست میشد میخواست منو با یکی اوکی کنه حالا یا داداش طرف یا دوست صمیمیش 😂😂 

همش بهش میگم بابا بذار یک ماه از آشناییت بگذره ببین با طرف اوکی 

بعد بیا به من بگو با این و اون دوست شو 

اینم شاید همین جوری یه حرفی زده 

اسی قبول نمیکنی خب معلومه. گریه هم نکن. اون دختره خودشم با همین اختلاف سنی ازدواج کرده پس نخواسته تورو تحقیر کنه خودشم باهمین شرایط رفته پس نیت یا قصد بدی نداشته از دیدگاه خودش قضیه خوب به نظر میومده. الکی هم به خودت انگ نچسبون دختر. سنی نداری راه زندگیت برات بازه و انشالله یه ازدواج خیلی خوب برات پیش میاد. الکی نشین گریه کن. دختر همینجوریه همه پیشنهادی داره. من خودمم همینطور. هممون داشتیم. به خودت نگیر. خیلی دخترا بخاطر پول اینجوری ازدواج میکنن فکر میکنن بقیه هم مشکلی ندارن. یه دخترا فامیل ما مثل پنجه آفتاب بود 27 سالگی با 40 ساله ازدواج کرد بخاطر پول. خیایل اینجوری فکر میکنن. رو خودت ایراد نذار

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون