2777
2789
عنوان

خواستگار سن بالا

334 بازدید | 29 پست

یکی از همکلاسی‌های دانشگام عروسیشه…جفتمون ۲۸سالمونه…امروز گیر داده حتما بیا عروسیم… حالا من اصن باهاش صمیمی نبودم.. گفتم باشه سعیمو میکنم..شوهر خودش متولد ۶۱ ینی ۴۲سالشه… حالا میگه من عکستو به برادر شوهرم نشون دادم خوشش اومده..۴۵ سالشم هست…وضعیت مالیشون خوبه خونشون میرداماده… میگه تو هم ک ی بار جدا شدی خیلی موقعیت خوبیه… من عصبیم اصن… اولا ک تو عقد جداشدم بعدم اصن جدا شده باشم باید با یکی ازدواج کنم ک ازم ۱۷ سال بزرگتره؟

باید؟

مجبور نیستی قبول کنی 

دوست نداری بیخیال...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                                                                                          ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده نشیا این میخواد ترو جور کنه واسه برادره که خودشو پیش اونا شیرین کنه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

چی بگم

اگە ازاون جذاب مو جوگندمی اندام ورزشکاری جنتلمناس گە از خداتم باشە گلم😁😁😁

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️