2777
2789

بعدش کلی ناراختش شدم اونم اولش خیلی ناراحت شد ولی بعدش اوکی شد برگشت گفت ۵ تا بود داخل یکیشم آب پر کرده بود گل گزاشته بود ؛؛ با این حال میخاستم یه دست لیوان بخرم مادر شوهرم گفت بیخیال تولدش به چی میخری براش حتی ب شوهرم ۲۰۰ قرض بود گفتم حداقل اون نده من ب داداشت میگم ک لیوانتپ شکستم مادر شوهر چشم و ابرو اومد بعدش بهم گفت پسرم صبح تا شب ت سرما و ...کار می‌کنه بزار پولشو بگیره ولی کل مهمونی زهر مارم شد ب خاطر یه لیوان لعنتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خوبه مادرشوهرت مث مادرشوهر ای بقیه نیست طرف دخترش باشه ،در کل لیوانی که ادم گل میزاره توش یعنی خیلی اس نیست شکست هم شکست فدای سرت

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

چقد سخت گرفتی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چقد سخت گرفتی

وای سخت نگرفتم ک حس بدیه 🥺🥺🥺انگار رو میخ نشسته بودم از اون جایی که برادر شوهرم  چند روز بعد. عروسیم وسیلمو شکست کلی ناراحت شدم و حرص خوردم گفتم شاید اینم حس و حال من داشته باشه 

عذر خواهی کافی بود بقول مادرشوهره تولدش جبران کن اصلا نمیخواست بحثو به دویست تومنه بکشونی مادرشوهرت ...

من پیش نکشیدم ههیی میگفتم ناراحت شدم و ... خواهر شوهرم بحث عوض کرد گفت داداشم برام لباس و آورد دستش درد نکنه شوهرم کاسبه لباس میفذوشه قرضش مونده بود منم گفتم پس توام اون نده😂

از قصد  اینکارو که نکردی 

ما خودمون یه رسمی داریم نباید چیزی در عوض خسارت بخریم  دیگه ظرفه میشکنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اوووف یه لیوانه ، ناراحت شده برا لیوان !!!! بعد شما اینجوری گفتیدش ! یه لیوان مگه چقدر ارزش داره اخه ...

کاش اونم همین طور باشه و انقد ناراحت نشده باشه آخه گرونیه واقعا تو این دو روزمونه ک انقد همه چی گرونه آدم واقعا حالش گرفته میشه وسیله کس دیگه رو بشکنه یا خراب کنه