2777
2789
عنوان

حاملم و با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست
من نمی‌خوام عمل کنم طبیعی میخوام بیارم

عزیزم من نمی‌دونم ولی برو بیمارستان بپرس بگو همسرم ماموریت هست مدارکش رو دارم اگر خودش نباشه مشکلی هست ؟ 

ولی برای شناسنامه بچم یادمه امضای پدر رو میخواستن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نمی‌دونم فقط می‌دونم اگه این بچه نبود من تا حالا مرده بودم همه زندگیم و دلخوشیم شده

انشالله پا قدمش خیر باشه انشالله زودتر زندگیت درست بشه برگردی سر خونه زندگیت ..بنظرم کشش نده دیدم کسایی رو که با پدر شدن عاقل شدن خدا کنه شوهر شما هم عاقل بشه برات صلوات فرستادم هر چی که خیره همون پیش بیاد🫂

💜✨💜✨💜✨💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمی‌دونم ولی برو بیمارستان بپرس بگو همسرم ماموریت هست مدارکش رو دارم اگر خودش نباشه مشکلی ه ...

میخوام از داداشم کاراشو انجام بده امیدوارم گیر ندن

بسلامتی انشالله بزرگ کنی ول کن خودتو نارحت نکن ارزش ندارن بعصی مردا ادم خودشو نارحت کنه خدا بالاسره ...

برام مهم نیست خونه مامانم بیشتر آرامش دارم تا خونه خودم پیش شوهرم

بنظرم شما حالا یا ب دلیل هورمونات یا ب هر دلیلی دنبال دعوا بودی ،رفتین بازار بحثتون شده اومدی خونه اون رفت تو اتاق قهر خب میزاشتی آروم بشه بعد دوباره شروع کنی ن اینکه تا رفت تو اتاق ظرفا رو بکوبی و کابینتا رو بکوبی بعدم ک اومد گفت چته بگی من دیگه نمیخوامت فلان ،بعدم بار اون رفت پایین میزاشتی آروم بشه ن اینکه پیام بده بیا منو ببر فلان خب اولا اون ناراحت میشع از اینکع قهر کنی بری ،دوم اینکه چطور شما قهر بری ب خانوادت بگی دیگه نمیخوامش و اومدم قهر خوبه بعد اون جلو خانواده اش بگه نمیخوامت بده

یکم منطق لطفاً داشته باش