2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 54751 بازدید | 406 پست
فقط در حد بوس و بغل بوده،فکر کنم دوسداشت اسی با رضایت باهاش باشه برای همین ادامه نمیداد

بله عزیزم در ادامه حرفای اسی رو کامل خوندم ... خداروشکر ک تا اون مرحله پیش نرفته چون خیلی سخته و خیانت در حق همسرش می بود... انشاالله با همسرش خوشبخت ترین باشه 

فقط دهنشون باز میکنن حرف میزنن یه ذره تفکر ندارن. من خودمو به آب وآتیش میزدم این بشر رو نبینم در صور ...

ازماست ک برماست...❤️‍🩹

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط در حد بوس و بغل بوده،فکر کنم دوسداشت اسی با رضایت باهاش باشه برای همین ادامه نمیداد

بله قصدش همین بود چون اولش کلی چرت وپرت میگفت واز علاقش میگفت بعد میومد سمتم فکر میکرد می‌تونه منو خام کنه

وااای چقدر پیله بوده.میدونسته پسرش فهمیده و برای چی از اونجا رفته؟دوباره واکنش همسرتون چی بود؟بحثش ن ...

به خانواده شوهرم گفتیم بخاطر مسافت دور تا محل کار مجبوریم جابجا شیم.

شوهرم اصلا با باباش رودرو نمیشد تا مدتها.

اما چند سال بعد به خواهرشوهرم که مخبر خونه شون بود حقیقت رو گفتم.اما هیچ کس هیچ چیزی نگفت،خودشون صداشو در نیآوردن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بله قصدش همین بود چون اولش کلی چرت وپرت میگفت واز علاقش میگفت بعد میومد سمتم فکر میکرد می‌تونه منو خ ...

استارتر تجربه ی مشابه تو رو نداشتم اما همین ک خودنگه داری کردی و نزاشتی به مراحل بدتر برسه خیلی تحسین برانگیزه و اینکه ب شوهرتم نگفتی بهترین کارو کردی چون ممکن بود زندگیت بپاشه 

گوج یعنی گیج؟گوج گوج نکن یعنی ورورنکن؟

گوج ینی خل و چل ینی وراج میدونی کلمات فارسی قاصره از توصیف این کلمه😂

گوج و گوج هم همون معنی ور ور و میده البته این کلمه رسمی نیستا تو جمع دوستانه ب شوخی بهم میگن

برو بابا نبودی تو این موقعیت ها حرف میزنی داکتری هم باشی بهت انگ میزنن حتما تو کرم ریختی. والا برای ...

خخخ زنی ک جلو برادرش سر لخت و بی حجاب میگرده مثل یوسف نیست ،یوسف خودش از گناه دور میکرد هرچقد اگر براش بد تموم میشد این خانم بی حجاب میگشت چون مادرشوهرش گفته راحت باش دیگه ،شوهرش گفته مث داداشته برادرم کسی ک پاک دامنه و مقید اول خودش میپوشونه تا کسی جرات چپ نگاه کردن نداشته باشه 

چرا فک میکنی من نبودم ،تو بودی اتفاقا منم بودم ،منم دیدم من جایی استخدام شدم ک موقعت شغلی عالی ،درآمد عالی داشتم اما بخاطر اینگه حس کردم یکی از همکارا بیش از حد نگاه می‌کنه بهش اعتراض کردم وقیح تر شد و ابراز علاقه کرد اما من بخاطر شرافتم پا رو تمام آینده کاریم گذاشتم و استعفا دادم چون اون آدم مدیر شرکتم بودم و حتی نمیتونسم گزارشش رو ب کسی بدم ک اخراجش کنن 

رراحت میتونست موقعیتش فراهم کنه هزارتا راه بوده لطفاً هرطور شده جلوی این عوضیا وایستین

ایستادن بله ، اما باید بسنجی توی چه موقعیتی هستی چه راهکارهایی داری و چه نتایجی داره ، مسائل ناموسی بین دو برادر توی خونه مادرشوهر!!! تنها راهش همون جدا کردن خونه بوده و بس ، ولی متاسفانه اسی خیلی دیر تونسته کاری کنه که جدا بشه خونه اش

ایستادن بله ، اما باید بسنجی توی چه موقعیتی هستی چه راهکارهایی داری و چه نتایجی داره ، مسائل ناموسی ...

اره دیر انجام داده و مقصرشم خودشه ک هی پر و بال داده ب دلستان

زنش چطوربود آدم بود؟خب خاکبرسر میرفت زن دیگه حالاهرکاریچرابا عروس؟؟؟شغال

یبار سعی کردم به مادرشوهرم بگم،تا اومدم شروع کنم به حرف زدن یه جوری جبهه گرفت که احساس کردم میدونه اما میخواد صداشو درنیآره.رابطشون با هم خوب نبود ،مادرشوهرم بداخلاقه

یبار به پدرشوهرم گفتم خب برو صیغه کن اگه نیاز داری ،فرداش اومد بهم گفت کسی سراغ داری؟؟؟؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خخخ زنی ک جلو برادرش سر لخت و بی حجاب میگرده مثل یوسف نیست ،یوسف خودش از گناه دور میکرد هرچقد اگر بر ...

شما توی محل کار سرلخت و بی حجاب بودی ک رئیس شرکت بهتون نظرداشته؟!

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)