2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 28013 بازدید | 406 پست
گوج ینی خل و چل ینی وراج میدونی کلمات فارسی قاصره از توصیف این کلمه😂گوج و گوج هم همون معنی ور ور و ...

اآهامرسی

آره گاهی چیزی میپرسم میگه،فارسی گفتنش سخته

کوردی بلدن اماصحبت نمیکنن.

حالا اسکرین بگیرم صبح یادم باشه

هنرکردم دوکلمه،کوردی آموختم😅

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
چی کار کردی خوشگلتر شدی

هیچی عزیزم به پوستم خیلی میرسم بعدم مراقبه و تصویرسازی  زیاد میکنم 

یه چندتا صفحه هم نوشتم که من خیلی زیبا و …..هستم مال چندسال پیشه 

تقریبا ۹۰درصد چیزایی که نوشتم بهشون رسیدم 

حتی دوقلو دختر ‌‌پسر

تاثیرش خیلی برام جالبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر تجربه ی مشابه تو رو نداشتم اما همین ک خودنگه داری کردی و نزاشتی به مراحل بدتر برسه خیلی تحسی ...

مرسی عزیزم.بخدا من اگه به شوهرم میگفتم حرفمو باور نمیکرد چون برادرش خیلی بهمون کمک میکرد شوهرم فکر میکرد تهمت زدم که خونه جدا برام بگیره . حتی چندین بار غیر مستقیم میگفتم وقتی تو نیستی برادرت خیلی سعی میکنه باهام شوخی کنه شوهرمم میگفت خجالت بکش ما بی خانواده نیستیم دیگه اومدی عضوی از خانواده ما شدی برادرمم باهات شوخی کنه باید اینطور فکر کنی

اولا هفت سال نبود کلا یکسال ونیم باهاشون زندگی کردم بعدشم شما از کجا میدونی من چه حرفایی به شوهرم نگ ...

این آدم الانم خطرناکه برای تو

عشقی که به کینه ختم بشه ،احتیاط کنین، الان دیگه چیزی برای از دست دادن نداره متاسفانه 

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد

وگر پنهان کنم  ترسم که مغز  استخوان سوزد

این شعر حکایت حال و روز استارتره .

خدا هیچکس رو تو این شرایط قرار نده .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
یبار سعی کردم به مادرشوهرم بگم،تا اومدم شروع کنم به حرف زدن یه جوری جبهه گرفت که احساس کردم میدونه ا ...

خدانیامرزه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
شما توی محل کار سرلخت و بی حجاب بودی ک رئیس شرکت بهتون نظرداشته؟!

ن من کاملا چادری ام اتفاقا ولی چون دیدم ریسم نیتش چیز دیگه اییه راحت پشت پا زدم ب پیشرفتم ،اسی هم وقتی دید آبرو و ایمانش مورد خطره میتونست حجابش رعایت کنه تا اون پسره تحریک نشهک ب سمتش بیاد لااقل 

اره دیر انجام داده و مقصرشم خودشه ک هی پر و بال داده ب دلستان

نه من مقصر نمیدونمش چون آدم تجربه نداره و اینقدر این اتفاق ها تلخه و دردناک که ذهنش نمیتونسته درست تصمیم بگیره ، لازمه یکی کنارت باشه تا پشتت باشه بهت بگه دلگرمت کنه که اره اینجوری کن اینکار درسته و راهنماییش کنه ، شاید مادری نداشته باشه که باهاش راحت باشه و مشکلت رو بگی اونم راهنماییت کنه ، شاید به زور بعد قهر همون خانواده تو رو بفرستن سر زندگی!

من اهل کردستانم ولی از ترکای اینجام اما کردی هم بلدم

سربلندوخوش باشین