2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 54751 بازدید | 406 پست
یکی از اشناها خیلی سعی میکنه بهم نزدیک شه تو هر عروسی به بهانه مستی بهم بد نگا میکنه چرت پرت میگه یه ...

مستی و راستی 

اینو بدون ازته دلش دوستت داره ولی راهی نداره😄

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
نه هربار که تعرض میکرد من قهر میکردم خونه بابام میگفتم تا خونه جدا برام نگیری نمیام.خودش میدونست چقد ...

ادامه بده زود باش 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرک چی مثلا؟؟ اونموقع که بغلم میکرد از کجا فیلمش می‌گرفتم ثابت میکردم این کارو کرده؟؟؟ بعدش چی؟ خون ...

منم مثل تو ترسوام اگه کسی بهم چیزی. بگه میترسم به شوهرم بگم خون ریخته بشه چون شوهرم خیلی حساسه خیلی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
مدرک چی مثلا؟؟ اونموقع که بغلم میکرد از کجا فیلمش می‌گرفتم ثابت میکردم این کارو کرده؟؟؟ بعدش چی؟ خون ...

سکوتت نشان رضایت بوده 

بالاخره ک چی تاکی روح و جسمت مرود آزار قرار بدی برا حرف و حدیثای بقبه 

گور باباشون حرومزاده هارو

۲۲ سن کمی است از نظر تو ؟؟؟برو به پلیس بگو‌22 سالمه بهم یه مدت دست درازی میکردن منم آزادی همه چی داش ...

چقدر بی فکرین شما؟؟؟؟؟ با اینکار قطعا شوهرش طلاق ش میداد که آبروی ما رو بردی!

(البته میدونم الان میاید میگید این زندگی نیست،باید طلاق می گرفت و....ولی شاید اسی شرایط طلاق رو نداشت یا اصلا شوهرش رو دوست داره و نمیخواد جدا شه!!!!!)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

انقدر قضاوت نکنید.  اح اح

شما به وقتش بروس لی بشید طرفو بزنید،دوتا خون هم میریزه خیالتون راحت میشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه هربار که تعرض میکرد من قهر میکردم خونه بابام میگفتم تا خونه جدا برام نگیری نمیام.خودش میدونست چقد ...

اصلا نباید برمیگشتی همون بار اول 

مردا پیش خودشون یه فکرای دیگه ای میکنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
تموم نشد مگه؟

نمیدانم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین