2777
2789
عنوان

ابراز علاقه برادر شوهرم و سزای کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 406 پست

هروقت هم میومد خونه خودمو توی اتاقم حبس میکردم. میومد در اتاق رو میزد بیا بیرون برات خوراکی گرفتم و منم سرد جوابشو میدادم ممنون نمیخوام . اینقد سرد رفتار کردم حرصش دراومد یه بار دستمو گرفت گفت چته تو کسی چیزی گفته؟ چرا اینطور رفتار میکنی ؟ منم گفتم چطور رفتار کنم تو نامحرمی من نمیتونم باهات صمیمی بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم میدونم منو مثل خواهرت دوست داری اما درست نیست اینقد بخوای به من نزدیک بشی و توقع داشته باشی باهات صمیمی بشم. بیشعور گفت کی گفته تو مثل خواهرمی؟ من حسم از روز اول که دیدمت هنوز زن داداشم نشده بودی عشق بوده تا الان. اصلا لال شده بودم گفتم چی میگی ؟ گفت یعنی تو عشق رو از نگام نخوندی؟ 

هرچی فحش بود از بی غیرت و بی‌ناموس گرفته بهش دادم که تو چشمت دنبال ناموس برادرته .اونم گفت هرچی میخوای بهم بگو من احساسم دست خودم نیست  و اینو بدون احساسم هوس نیست و تماما عشقه.

دیگه از حسش به من گفته بود وقیح تر شده بود و انگار نه انگار من زن داداشش هستیم هرچقد هم تهدید میکردم فایده نداشت.روانم بهم ریخته بود به هیچکی نمیتونستم بگم از طرفی باهاش تو یه خونه زندگی میکردم