2777
2789
عنوان

دوست صمیمی خوشگلتونو با نامزدتون اشنا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
بنظرم قطع رابطه کنههیچ چیز از هیچکس بعید نیست یوقت فک میکنی چون خوشگله شوهرت میدزدهولی یهو میبینی نه ...

یعنی کلا بزنه قطع رابطه کنه با دوستاش اخه خیلی بده اینطور که😐

شما خودت چیزی دیدی ازین موارد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چی تجربه ای داری یا از نزدیک شاهد اتفاقی بودی؟

من تجربه ندارم،چون اصلا نه همسرم ونه خودم زیاد اهل رفیق بازی نیستیم،اگرهم دوستی باشه همون بیرون خونه میمونه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
من رفیق ۸_۷ ساله ک هروز باهم حرف میزنیم قیافه ای هم نداشتم ولی همش ت کف پارتنرای من بود آخرش. هم با ...

متاسفانه بعضی چیزا برمیگرده به ذات ادما 

ای کاش برای روابطشون ارزشی قائل باشن

یعنی کلا بزنه قطع رابطه کنه با دوستاش اخه خیلی بده اینطور که😐شما خودت چیزی دیدی ازین موارد؟

آره بابا 

متاهل با متاهل میرن تو رابطه 

این ک مجرد هسن دستش باز تره

آخه میدونی در ظاهر آدما رو نمتونی بشناسی 

پیرمرد پیرزنا بهم رحم ندارن اگ واقعا آدم قصد زندگی کردن داشته باشه باید دو دستی ب چسبه ب زندگیش 

دوری و دوستی کنه اصن تو زندگیش نیاره 

ن از خوشبختیش ب کسی بگ. ن از شوهرش 

مردم چشم دیدن خوشبختی کسی ندارن دوست هی خیلی مهربون محبت داره میاد ت دست و بالت بچه هم داریا ولی با شوهرت میریزه رو هم چرا؟ چون چشم دیدن خوشبختی تورو نداره

حالا ازما گفتن بود خودش میدونه منم ذهنیتم مثبت بود ولی چون دیدم شنیدم دیگ ترسیدم 

متاسفانه بعضی چیزا برمیگرده به ذات ادما ای کاش برای روابطشون ارزشی قائل باشن

آره ولی خب نمیشع شناخت اتفاق یه لحظه س یهو از شوهر طرف خوشش میاد حسادت میکنه یا برعکس شوهر از دوستت خوشش میاد تو رو ول میکنه

بهترین کار پیشگیری بهتر از درمان است 

دیگ آدم متاهل همه میدونن نباید با مجرد بگرده 

دوستی بیرون از حوزه زندگیت و شوهرت 

خیلی ها هستن چ مرد چ زن حسود و هوس باز و زندگی خراب کن هستن رحم ندارن