2777
2789
عنوان

به نظرتون توقع من از همسرم زیاده که بهش برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 122 پست
چه جالب والا من آموزشش رو دارم و به همسرم گفتم با هم ببینیم میگه تو خودت ببین انجام بده😐

خوب مردا تو اینجور چیزا صبرشون کمه 

منم وقتی میخواستم یاد بگیرم شوهرم خیلی حمایت کرد حتی میگف اصلا نگران پول نباش که یوقت ببازی چون اوایل هزار تومن سهمم کم میشد کلی ناراحت میشدم😂😂ولی الان اوکیه ...

خودت پول در بیار برای خودتم پس انداز کن ...

بگو بهش تو که به فکر نیستی بچمون آینده میخواد خودمون زمین گیر شدن و پیری داریم نمیشه اینجور زندگی کنیم که ...

خوب مردا تو اینجور چیزا صبرشون کمه منم وقتی میخواستم یاد بگیرم شوهرم خیلی حمایت کرد حتی میگف اصلا نگ ...

منم فکر کنم اگه پول باخت کنم سکته کنم🥴😁

ولی باز میگم اونجوری دلم نمیسوزه که تلاش نکردم حداقل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب مردا تو اینجور چیزا صبرشون کمه منم وقتی میخواستم یاد بگیرم شوهرم خیلی حمایت کرد حتی میگف اصلا نگ ...

بعدم میبینم زنای دیگه اصلا از این چیزا هیچی نمی‌دونن و شوهراشون همش تو فکر اینجور کارا هستن 

حرصم میگیره که چرا شوهر من بیفکره؟؟

یه مدت کار کردم ولی کارم اونطور ارزش نداشت درآمدش ضمن اینکه بچم مدرسه می‌ره و نمیشه تنها بزارم برم

یعنی انتظار داری دو شیفت کار کنه؟ 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعدم میبینم زنای دیگه اصلا از این چیزا هیچی نمی‌دونن و شوهراشون همش تو فکر اینجور کارا هستن حرصم میگ ...

😂چند سالته ؟

به نظرم خیلی حساس شدی این موضوع رفته رو مخت داره اذیتت می‌کنه 

خودتو مشغول کن انرژی مثبت بده بزار این  حرص یکمی ازت دور شه

😂چند سالته ؟به نظرم خیلی حساس شدی این موضوع رفته رو مخت داره اذیتت می‌کنه خودتو مشغول کن انرژی مثبت ...

۳۹ عزیزم 

فکر کنم به خاطر همینم هست که اعصابم خورد شده 

حس میکنم برای این سن واقعا این چیزایی که دارم خیلی کمه 

نمی‌دونم چطور منظورم رو بگم برات 

😂چند سالته ؟به نظرم خیلی حساس شدی این موضوع رفته رو مخت داره اذیتت می‌کنه خودتو مشغول کن انرژی مثبت ...

ببین مثلا برادر من کنار کارش اینکار رو می‌کنه و درآمد خوبیم داره شکر خدا 

اون یکی برادرم کار بازی کامپیوتری می‌کنه و درآمدش اندازه اون یکی برادرمه که پزشکه حتی از همین بازیا 

بعد شوهر من میاد خونه فقط الکی می‌چرخه و پنجشنبه و جمعه هم بیکاره و فقط دوست داره بره اینور اونور و پول خرج کنه🤦