2777
2789
عنوان

به نظرتون توقع من از همسرم زیاده که بهش برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 122 پست
دقیقا دختر من ۱۰ سالشه فقط ماهی ۴ تومن هزینه کلاس و مدرسشه

میدونم عزیزم.‌خودم ۳تا ۱۰ساله دارم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکردم بعد چند سال خودش شرکت میزنه بابا نه که بعد ۲۰ سال کارمند بمونه🤦

بله تو کار خودش باید زحمت بکشه پیشرفت کنه مثلا مهندس ساختمون و عمران هست بعد مهندس ناظر میشه بعد تلاش میکنه خودش با یکنفر دیگه شرکت بزنه بعد هم مستقل میشه حتی تو همون کارمندی میتونه کارهایی انجام بده چون تو شرکت هست و خیلی از کارفرماها میان برای ساخت و ساز بالاخره موقعیت برای پیشرفت هست 

ا

من با بورس و ترید مخالفم چون میبینم یکهو زمین میرنه آنقدر دیدم که با اینچیزها ضرر کردن به هیچکس توصی ...

والا نمیدونم چرا حس میکنم همسرم بهتر از من می‌تونه اینا رو یاد بگیره 

اتفاقا خودم دارم مطالعه میکنم و امروز با برادرم حرف می‌زدیم برادرم تعجب کرده بود من اینقدر اطلاعاتمو بالا بردم در این زمینه 

بعد همسرم همینجوری نگام میکرد😳

میدونی از این می‌سوزم آموزشش رو داریم تو خونه و گرون هم خریدیم ولی اصلا نمیشینه ببینه🥴

شوهرمن از یوتیوب داره یاد میگیره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خوب اینکار نیاز به شوهرت نداره خودت انجام بده تو خونه از برادرت سوال کن

ببین مثلا حتی پدرشوهرم شمال زمین داده بهمون 

همسرم می‌گفت اگه تند تند بریم شمال من سرسامون میدم به اونجا و ...

باورت میشه از اول امسال یه هفته در میون رفتم شمال ولی هییییچ کاری نکرد تا الان؟؟؟

شما باشی شاکی نمیشی؟؟؟

بله تو کار خودش باید زحمت بکشه پیشرفت کنه مثلا مهندس ساختمون و عمران هست بعد مهندس ناظر میشه بعد تلا ...

دقیقا منم همینو میگم به خدا 

وقتی میبینم اصلاااااا تکون نمیخوره حالم بد میشه

دقیقا منم همینو میگم دوره آموزشش هم گرفتم شما از کجا دوره دیدی؟؟؟

تو شهرمون چند نفری کلاس گذاشتن رفتن 

بعدشم تو فضای مجازی راجبش تحقیق کردم 

از کانالها مختلف سیگنال رایگان برداشتم تا قلق کار دستم اومد

تو شهرمون چند نفری کلاس گذاشتن رفتن بعدشم تو فضای مجازی راجبش تحقیق کردم از کانالها مختلف سیگنال رای ...

چه جالب 

والا من آموزشش رو دارم و به همسرم گفتم با هم ببینیم 

میگه تو خودت ببین انجام بده😐

باورت میشه به جدا شدن ازش فکر میکنم دیگه از حرصم؟

زندگیه دیگه بالا پایین داره 

والا من حاضرم جای شما باشم با اینکه شهرستانیم هزینه ها کمتر ولی شوهرم روزی یه ساعت کلا خونس شما فک کن هشت شب اومده شام خورده نه رفته سرکار الآنم شب کاره☹️ نه تفریح داریم نه مهمونی هیچی 

شوهر من از اینور بوم افتاده شوهر تو از اونور بوم

بله تو کار خودش باید زحمت بکشه پیشرفت کنه مثلا مهندس ساختمون و عمران هست بعد مهندس ناظر میشه بعد تلا ...

حتی بهش میگم کار ماموریتی بردار که درآمدت بیشتر بشه ولی اصلا انگار نه انگار

زندگیه دیگه بالا پایین داره والا من حاضرم جای شما باشم با اینکه شهرستانیم هزینه ها کمتر ولی شوهرم رو ...

تعادل ندارن والا 

ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم همسرم مثل همسر شما باشه