2777
2789
عنوان

به نظرتون توقع من از همسرم زیاده که بهش برمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 122 پست
ممنون عزیزم خوب اگر بتونه کار دومی که درآمدش مناسب باشه انجام بده خوبه اما باید تخصص در اون زمینه دا ...

دقیقا منم همینو میگم 

اگه کاری انجام بده و ببینم داره تلاش می‌کنه ناراحت نمیشم ولی اینکه هیچ تلاشی نمیکنه اذیتم میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهام مگه به همین راحتیهحداقل ۴ ۵ سال زمان میخوادکلی ضرر باید بکنی تا کار دستت بیادخستگی روحیش هم بما ...

گلم برادر من ۲۰ ساله اینکارو می‌کنه 

راحت می‌تونه از برادرم یاد بگیره اخه

دقیقااااا از این حرص میخورم که اصلا دنبال اینکارها نیست آخهکدوم بانک باید پول بزارم؟؟؟ چند ماه باید ...

بآنک مهر همه بانک ها میشه خودت برو دنبالش یک تاسه  ماه باید بمونه 

تحقیرش نکن مقایسش نکن.با تشویق را ش بنداز. مثلا بره اموزش دوره ی بورس ببینه. یا که خرید و فروش ماشین ...

میدونی از این می‌سوزم آموزشش رو داریم تو خونه و گرون هم خریدیم ولی اصلا نمیشینه ببینه🥴

بورس ترید الان برادر خودم از همین چیزا کلی پول در میاره حتی بازی کامپیوتری که برادرم ازش کلی پول در ...

من با بورس و ترید مخالفم چون میبینم یکهو زمین میرنه 

آنقدر دیدم که با اینچیزها ضرر کردن به هیچکس توصیه نمیکنم سمتش بره 

اما اگر میگی برادرت با بورس و ترید داره پیشرفت میکنه که دیگه کار سختی نیست چرا شوهرت انجام بده خودت تو خونه همینکار رو بکن از برادرت یاد بگیر 

در مورد برنامه نویسی هم اینجوری نیست که بره دوره ببینه بعد بشینه خونه پول دربیاره اولا دوره هاش سخته یادگیری خیلی سخته بعد چند سال باید درآمد خیلی خیلی کم داشته باشه بعد هم کار تمام وقت هست اصلا نمیشه با دو سه ساعت در روز جمعش کزد 

من با کار کردن موافقم اما خوب باید واقعا کاری هم در تخصص شوهرت باشه

۳۲ میلیون کمه؟؟؟؟صد درصد فقط خودت مقصری که پیشرفت نمیکنی چون پس انداز نداری و فقط خرج میکنیتو هم مث ...

این چه حرفیه اخه؟؟؟؟

دارم میگم خودمم کار میکنم 

ضمن اینکه من تهران هستم و مخارج بالاست 

ماهی ۸ فقط قسط داریم 

والا من به شوهرم میگم کم خرج کن شاکی میشه ازم

من با بورس و ترید مخالفم چون میبینم یکهو زمین میرنه آنقدر دیدم که با اینچیزها ضرر کردن به هیچکس توصی ...

تو هر کاری باید اول آموزش دید بعد مدیریت سرمایه داشت 

من خودم کلی دوره دیدم و ترید میکنم تا الآنم خداروشکر هزار تومن هم تو ضرر نبودم 

اگه تخصصی دنبال شغلی برن حتما موفق میشن 

انصافا داری سخت میگیری بهش ،چطوری دلت میاد آخه؟؟؟ حالا بر فرض هم که تو خونه کار کنه ،کلی دغدغه فکری ...

من فکر میکردم بعد چند سال خودش شرکت میزنه بابا نه که بعد ۲۰ سال کارمند بمونه🤦