2777
2789
از ایرانی جماعت هر سناریویی ممکنه بربیاد.. من خودم با حداقل ۳ تا بلاگر پر طرفدار این روزا قبلا دوست ...

اخه دوستی فرق داره با فامیل دایی خاله عمو زن دایی اینهمه ادم؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا میدونه من و دوست هم کلاسیم تا زمانی که رفت دانشگا می می نداشت

نمیدونم اما جثه این دختر خیلی کوچیکه معلومه کوچولوعه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چم.رفتاراش که از منی که مادر دوتا بچه هستم خیلی پخته تر هست😁

نه والا همش مینویسه خیلییی خوشحالم با پسر خوشگل و مهربان دارم ازدواج میکنم

این نمیدونه ازدواج چیه

سنش کلا زیر ۱۵ است و معمولا این دخترا درسشون خیلی ضعیفه 

و متاسفانه تو جامعه از کودکی انقدر دختر و پسر فاصله زیاد بینشون بوده که تا اسم جنس مخالف  بیاد مخصوصا سن بلوغ 

هیجانی میشن فکر میکنن عاشق شون

غصه نخور درست میشه.
اخه دوستی فرق داره با فامیل دایی خاله عمو زن دایی اینهمه ادم؟

نمیدونم واقعا .. نمیگم نیست هست خیلی زیاد حتی دختر بچه ۹ ساله روهم شنیدم من ازدواجشو ولی اینطوری رسانه ای کردنش مسلما هدف اصلیش ویو گرفتنه

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

یاخدا😕😕😕😕😕دختر من ۱۱ سالشه خداشاهده حتی بلد نیست میوه پوست بکنه

دقیقا افرین دختر منم همینه😐فقط نارنگی رو بلده🤦😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نمیدونم واقعا .. نمیگم نیست هست خیلی زیاد حتی دختر بچه ۹ ساله روهم شنیدم من ازدواجشو ولی اینطوری رسا ...

صدرصد شکی توش نیست چقدر خانوادش بیشعورن کاش صاحب بچه نشن 

خدامیدونه چقدر دختربچه های ۱۱ ساله دیگه هستن که گوشی دارن اینارو میبینن و جوگیر میشن 

دادگاه حکم نمیدهاگر بده خاک بر سر اون دادگاه

صیغه محرمیت میخونن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اصلا بلوغ کامل نزدهیه حس سرخوش فرار از درس تو صورتش موج میزنه

اره ولی خب خاک تو مخ اون خانواده 

حالا درسته خانواده رو فوش میدم ولی یه عده ازین بچه های کوچیک جدیدا یاد گرفتن تا نه بشون فورا خودکشی پدر مادرم میگن ولش کن بزار بره هرغلطی میخواد بکنه