2777
2789
وااای حالم دیدمش بد شد اخه چرا

دیدی جدیدا خیلی زیاد شده نمی‌فهمم چخبره 

یهو عین مرض یه چیزایی بین مردم پخش میشه و خیلی همه انجامش میدن تا یه مدت هست تا دوباره یک چیز جدید پیدابشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

https://www.aparat.com/v/i4215r9

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره‌ی خل دیشب توی کپشن پست آخر پیجش نوشته بود میخوام شوهرم به من یاد بده رومو باز کنه توی مسائل جنسی

دختر ۱۱ ساله!!!!

نمیدونم خانوادش کی گیر داد پستو پاک کرد

کلا جنجالی داره دوتا پست میذاره هر شب

به اسم ازدواج دختر دهه نودی با دهه شصتی هفتادی فلان

دختره‌ی کلاس پنجمی میگه میخوام عاشقی کنم اصلا تو پریود میشی؟

غصه نخور درست میشه.
دیدی جدیدا خیلی زیاد شده نمی‌فهمم چخبره یهو عین مرض یه چیزایی بین مردم پخش میشه و خیلی همه انجامش می ...

افرین خیلی مثال قشنگی زدی 

بخدا این از سرطانم لاعلاجتره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ببین درسته این اتفاق تو کشور زیاد می افته و کسی خبر دار نمیشه اما سوشال مدیا پر از افراد دروغگوعه که ...

یعنی خانوادش رفتن به یه عده پول دادن گفتن بیا نقش داماد و خانواده داماد رو بازی کنید از اونور به بچه یاد میدن چیکار کنه

اینا مگه فک و فامیل ندارن ؟ حتما دارن خب اون فامیل نمیگه اینا دارن دروغ میگن و یا هرچی؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سنش کم هست اما نه یازده دیگه...جثه بدنیش کوجیکه وگرنه حداقل هفده سالش هست..رفتاراش و قیافش کاملا مشخ ...

شوخی میکنی دیگه ؟ ۱۷ ؟ 

یعنی خانوادش رفتن به یه عده پول دادن گفتن بیا نقش داماد و خانواده داماد رو بازی کنید از اونور به بچه ...

از ایرانی جماعت هر سناریویی ممکنه بربیاد.. من خودم با حداقل ۳ تا بلاگر پر طرفدار این روزا قبلا دوست بودم مگه حرفی میزنم الان؟ اونا هم مثل من

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

هفده هم نباشه اما یازده هم نیس

فوق فوقش ۱۳ سالشه 

بوش صافه حتی چیز هم نداره 

خیلی کوچیکه جثه ااش اصلا امکان نداره ۱۷ سالش باشه

پسره یه ذوقی میکنه دختره رو میبینه انگار نه انگار سرشو کامل خم میکنه تا ببینتش 

قبلا بازم رسم بود به جثه دختر نگاه می‌کردن ازدواج میکردن

این دختر تو استوریش مینویسه رسم داریم

چه رسمیه که هیچکدوم سنتی نیستین و زندگی و پوشش مدرنی دارین😂😂 اگه دروغ باشه چرا دائم تو بغل همن تو عکسا و میگه ۱۱ سالمه

غصه نخور درست میشه.