2777
2789
عنوان

عشق سابقم هروقت میخواست قربون صدقه ام بره میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 174 پست
فدات بوم رود عا..🙂💔سخته کسین بخای ولی الان زیر گله .کسین اخوی ز غرورت بگذر در صورتی ک بدونی اخوت ح ...

واقعا ارزش نداره ولی خو دی نیخوم بروم‌ سمتس فقط ز دیر ارزو خوشبختی اکنم سیس 

خدا ی صبری ب تو بده💔💔💔💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم عاشق ترکاهم همیشه بهشون حسودیم میشه🤣کاش ترک بودم وووی

قضیه دارک شد😁 والا تبریز اصلا لر نیست وگرنه من حتما شکارشون میکردم 😍😈

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ارزش نداره ولی خو دی نیخوم بروم‌ سمتس فقط ز دیر ارزو خوشبختی اکنم سیس خدا ی صبری ب تو بده💔💔� ...

شایدم قسمت نی!باز عاشق بوی اگ کسین داشته بوی ندونی تهس چ بو نبوس بهتره چون نابود بودی .قربونت بام گل مو دیه عادت کردم..🙂

قضیه دارک شد😁 والا تبریز اصلا لر نیست وگرنه من حتما شکارشون میکردم 😍😈

😁😁😂😂بیا جابجا شیم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

شایدم قسمت نی!باز عاشق بوی اگ کسین داشته بوی ندونی تهس چ بو نبوس بهتره چون نابود بودی .قربونت بام گل ...

دقیقا خومم ز بلاتکلیفی اترسم💔

عشق منم بهم میگفت دردت بزنه مین تیشنیم وقتی میگفت قند تو دلم آب میشد 🥺🥲

اخی خدایا چ گوگولی بود اون الان کجاست

عشق منم گاهی لری عشقولانه میحرفه

👀👀

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

عشق منم گاهی لری عشقولانه میحرفه

چیا میگه

اختلاف فرهنگی داشتیم و اهل دود و دم بودخانواده هامون هم سطح نبودن و سابقه خیانت تو خانوادشون بود

علط کرده...که چنین حرفهایی رو زده... اگر مرد بود پای عشقش می ایستاد. 

ضمنا به دردت نمیخورد...

مردها فقط لب و دهنن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخی خدایا چ گوگولی بود اون الان کجاست

رفت 🥺تا ی ماه پیش ازش خبر میگرفتم ولی الان دیگع خبری ازش ندارم خودشم از همجا هم خودمو هم دوستامو بلاک کرده ک نتونم ازش خبر بگیرم دیگع

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
علط کرده...که چنین حرفهایی رو زده... اگر مرد بود پای عشقش می ایستاد. ضمنا به دردت نمیخورد...مردها فق ...

منکه دیگ برام مهم نیست ولی خب خیلی التماس کرد من میخواستم پارسال ازش جدا شم با کلی اصرار هر سریع منو نگه میداشت واسم کادو میخرید سوپرایزم‌ میکرد ک‌ نرم حتی گفت میخوام‌بیام خاستگاریت ولی چون سنم کم بود گفتم نه🥲💔امشب خیلی دلم میسوزه براش خیلی کارا واسم‌کرد حقش نبود اینطوری رهاش کنم

رفت 🥺تا ی ماه پیش ازش خبر میگرفتم ولی الان دیگع خبری ازش ندارم خودشم از همجا هم خودمو هم دوستامو بل ...

ای پس ولش کن💔🥲چند وقت باهم بودین