2777
2789
عنوان

عشق سابقم هروقت میخواست قربون صدقه ام بره میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3076 بازدید | 175 پست
تصادف کرد رود

بمیرم الهی چن وقت باهم بودین ببخشید اگ اذیتت میکنم با سوال پرسیدنم💔💔💔💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پسر ازش دارم و۷ماهه ازدنیارفته!

وای خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چقدد دلم گرفتهههه اشکام یهویی ریختن پایین با دیدن پیامت 💔💔💔💔💔💔💔

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

منم ب خاطر یکی چندسال عذاب کشیدم.تیکه تیکه آب میشدم و عذاب می‌کشیدم و حالم بده بود چندسال افسردش بود ...

عزیزم چ خوب ک عاقبت بخیر شدی دستت تو سر من انشالله منم چند سال دیگ حس الان تورو داشته باشم🥲😍

بمیرم الهی چن وقت باهم بودین ببخشید اگ اذیتت میکنم با سوال پرسیدنم💔💔💔💔

نه عزیزم دیه سیم طبیعیه مو گریه هام کردمه یسال و خورده ای ینی بت بگم تنها کسی ک واقعا عاشقص بیم هو بی نیگوم ادم من زندگیم نوید ولی با اون بودن حس دیگه ای داش از خطر نمی ترسیدم💔

نه عزیزم دیه سیم طبیعیه مو گریه هام کردمه یسال و خورده ای ینی بت بگم تنها کسی ک واقعا عاشقص بیم هو ب ...

بمیروم سیت خدایا💔💔💔💔💔ادم دیگ هیچوقت ب زندگی قبلی برنمیگرده هیچوقت دیگ از ته دل نمیخنده 💔

کسی که باهاش در ارتباط بودم هم مدام میگفت دردت به جون من، فکرکنم مدل قربون صدقه رفتنشونه اینجوریه😄

اره دوست پسر منم ورد زبونش بود کلا زیاد استفاده میکنیم از این😁مامان بابامم بهم‌میگن

اره دوست پسر منم ورد زبونش بود کلا زیاد استفاده میکنیم از این😁مامان بابامم بهم‌میگن

عه خودتم لری استارتر!!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
بمیروم سیت خدایا💔💔💔💔💔ادم دیگ هیچوقت ب زندگی قبلی برنمیگرده هیچوقت دیگ از ته دل نمیخنده 💔

خدا نکنه رودم.دقیقا با اینکه سنی ندارم د ذوق همچی کور بیده سیم هچی خوشحالم نیکنه تک تک خاطراتس من ذهنمه هیچوقت نترم باور کنم زیر خاکه همیشه منتظرم پیامی بده حوصله هچ کری نارم 💔

عه خودتم لری استارتر!!!!

اره عزیزم منم بختیاریم

اره عزیزم منم بختیاریم

اونا لک بودن کوهدشتی بودن ولی ما ترک ایم،درکل خیلی مهربون و دلسوز و دوست داشتنی هستید

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
خدا نکنه رودم.دقیقا با اینکه سنی ندارم د ذوق همچی کور بیده سیم هچی خوشحالم نیکنه تک تک خاطراتس من ذه ...

درکت اکنم بخدا خیلی سخته ادم وقتی بدونه عمر و جوونی کسی ک عاشق بی سوخته وقتی بدونه دی هیچوقت صداسه نیفهمه دی هیچوقت نیبینس وقتی یاد ارزوهای او ادم ایوفته ک‌چقدد سی زندییس برنامه داشت نابود ابو😭😭😭💔💔💔💔💔کاش خدا وقتی غم اده صبر هم بده ادم چطور تره تحمل کنه ای داغه😭😭😭😭

اونا لک بودن کوهدشتی بودن ولی ما ترک ایم،درکل خیلی مهربون و دلسوز و دوست داشتنی هستید

منم عاشق ترکاهم همیشه بهشون حسودیم میشه🤣کاش ترک بودم وووی

درکت اکنم بخدا خیلی سخته ادم وقتی بدونه عمر و جوونی کسی ک عاشق بی سوخته وقتی بدونه دی هیچوقت صداسه ن ...

فدات بوم رود عا..🙂💔سخته کسین بخای ولی الان زیر گله .کسین اخوی ز غرورت بگذر در صورتی ک بدونی اخوت حسرت نبو سیت دنیا ارزش چ داره تیام