یبارم داشت نگاهم میکرد بعد موهامو از صورتم کنار زد دستمو بوسید گفت دردت تو بند بند وجودم🥲🥲🥲
ای خدا ۱۲ ب بعد خاطرات حمله میکنن
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
اختلاف فرهنگی داشتیم و اهل دود و دم بودخانواده هامون هم سطح نبودن و سابقه خیانت تو خانوادشون بود
حرفهای قشنگ رو همه بلدن.مهم این بود نگهت داره و پیشت بمونه.ارزشش رو ندارن.بدت نیاد ولی جای عشقای سابق و این چیزا توی سطل اشغالی هست.ب زندگیت برس خیلی باارزشتر ازاین آدمها هستی.به هیچ وجه غصه نداشتن این آدمهای دوزاری رو نخور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ بد.خاهرم اگ اشتبا کرد ببخشش من عشق اولم فوت شده دارم میمیرم فقط یبار دیگه صداشو بشنوم نزار مث من ح ...
خدابیامرزتشون
و خدا ب شما صبر بده
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نمیدونم چقدر احساس بینتون عمیق بود که بخوام قضاوت کنم ولی خب با توجه به چیزایی که گفتی احتمالا اگه ...
پشیمون میشدم از بابت اینکه باهاش ادامه دادم؟ اره از این جهت خودم میدونستم کنارش اینده ای ندارم
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
کلا من از بچگی با مردم خوزستان خو گرفتم خدا شاهده همه تون رو دوست دارم بچگیم مامان بزرگم یک همسایه خ ...
عزیز دلم ب ما لطف داری😍😍😍تاحالا کسی انقدد ازمون تعریف نکرده بود😁ولی واقعا مردم خونگرم و خوبی داریم انشالله تو و امید هم ازدواج میکنین دیگ رفت و امد گسترده با ما پیدا میکنی🥺😍
حرفهای قشنگ رو همه بلدن.مهم این بود نگهت داره و پیشت بمونه.ارزشش رو ندارن.بدت نیاد ولی جای عشقای ساب ...
اره ولی خب خیلی التماسم کرد خیلی تلاش کرد برام من خواستمش ... ولی واقعا دیگ گذشت غصه خوردن چیو عوض میکنه مگه . تموم شد رفت