2777
2789
اینجا هرچی بگی کسی نمیفهممت 💔 عادت ندارم غم هامو بگم خیلی فکر کردم دیدم نمیتونم به فکر یه خودکشی سا ...

باشه اصلا هر چی تو بگی ولی من مطمعنم یه اتفاقی میوفته که منصرف میشی یه جرقه حالا میبینی امیدوارم زود اتفاق بیوفته🥲🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه اصلا هر چی تو بگی ولی من مطمعنم یه اتفاقی میوفته که منصرف میشی یه جرقه حالا میبینی امیدوارم زود ...

چه جرقه ای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیخاااااااامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
پس بخاطر اجی بودنم رو حرفام فکر کن باشه

نمیخامممممممممم 😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

چه جرقه ای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیخااااااااممممممممممممممم ...

محدثههههههه مرگ چیزیو حل نمیکنه حال خوب جنگیدن میخاد فکر میکنی الان من خیلی حالم خوبه خیلی اوکیم نه نیستم دلم اندازه دنیا گرفته حالم بده ولی چیکار کنم خودکشی کنم؟ درست میشه؟ نه نمیشه میفهمی نمیشهههههههههههه

محدثههههههه مرگ چیزیو حل نمیکنه حال خوب جنگیدن میخاد فکر میکنی الان من خیلی حالم خوبه خیلی اوکیم نه ...

خپب حالا چرا عصبانی میشی من که نگفتم تو حالت خوبه من مثلا اجیتم که نمی‌دونم چته اصلا منو تو که باهم صمیمی نیستیم یبار پیام میدیم ده بار نمیدیم از حال هم که خبر نداریم من خودکشی خودمو میکنم یا درست میشه یا نمیشه مشکلم که حل نمیشه ولی حداقل صبح نمیشه ببینم کی اذیتم می‌کنه 

تو هم حرص منو نخور 

الان ناراحتی نمیتونی رو حرفام فکر کنی ولی مطمعنم خودکشی نمیکنی مطمعنم

اره میدونی چرا چون همیشه عاشق پسرای اوسگول میشدم این حرفو میزدم اما امشب نه عاشقم نه رلم رفته تصمیمم احساسی نیست 

خپب حالا چرا عصبانی میشی من که نگفتم تو حالت خوبه من مثلا اجیتم که نمی‌دونم چته اصلا منو تو که باهم ...

عصبانی میشم اسم خودکشی منو بهم میریزه منم نگفتم تو گفتی میگم منم حال بد داشتم ولی دارم ادامه میدم ان قدم این جمله حرص نخور رو نگو مهمی که دارم بهت میگم

عصبانی میشم اسم خودکشی منو بهم میریزه منم نگفتم تو گفتی میگم منم حال بد داشتم ولی دارم ادامه میدم ان ...

💔💔💔💔 الان من خودمو نکشم چی حل میشه ؟ زنده باشم هر کی اذیتم کنه خوبه ؟ من واسه هیشکی مهم نیستم خودم میدونم 

💔💔💔💔 الان من خودمو نکشم چی حل میشه ؟ زنده باشم هر کی اذیتم کنه خوبه ؟ من واسه هیشکی مهم نیستم خو ...

خودتو داری این مهم نیس جون با ارزشتو اینطوری از بین نبر خودتو بکشی چی حل میشه هوم ؟ فک میکنی اون دنیا خیلی خوبه 

اصلا میدونی چیه هر کار میخای بکن ذره ای حرفام مهم نبود برات فقط میگی مرگ

معلومه که میکنم حرفتو دارم گوش میدم میگی خودتو نکش باید قوی باشی زندگی کنی 😂😂😂😂