2777
2789
حواست به خودم باشه که چی بشه 💔

که حالتو خوب کنی. ببین من خودم بدترین مصیبت سرم اومد اما دووم آوردم دارم زندگی میکنم. خیلی به مرگ فکر کردم و میکنم اما بازم در تلاشم حالمو خوب کنم.

💔💔💔💔💔💔💔💔💔 دلم گرفته از همه آدما مرده و زندم فرقی نداره هیشکی نه پیامی میده نه دنبالم میگرده ...

الهی بگردم واست من فراموشت نکردم ابجی نا امید نشو فدات شم من به یادتم باور کن این چن روز یکم روال نبودم منتظر بودم پیام بدی که گفتی تعلیق شدی🥺🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

که حالتو خوب کنی. ببین من خودم بدترین مصیبت سرم اومد اما دووم آوردم دارم زندگی میکنم. خیلی به مرگ فک ...

منم همین کار ها رو کردم اما یه شب خسته میشی 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
الهی بگردم واست من فراموشت نکردم ابجی نا امید نشو فدات شم من به یادتم باور کن این چن روز یکم روال نب ...

💔💔💔 هعی مهم نیست من دلم که می‌شکنه از همه دلخور میشم 

بهت حق میدم تقصیر منه ببخشید 🥺🥺

نه تقصیر تو نیست اجی من از بچگی هیشکی رو نداشتم همه اومدن رفتن یا بودن من باید دنبالشون میرفتم اونایی هم که بودن مثل مامانم برمیگرده تفرینم می‌کنه یهو وسط حرفاش 

🙂💔 آنقدر داره بهم سخت میگذره همه چیو میذارم کنار 

تلاش کن سخته ولی باید برای خودت تلاش کنی به غیر از خودت هیچ کس نمیتونه حالتو خوب کنه🥲🥲❤️

نمیخام خودمو دیگه خسته شدم همش غم خودمو تنهایی به جون خریدم این همه سال بسه اصلا ولش کن چرا دارم اینجا میگم که چی بشه خدافظ

نه تقصیر تو نیست اجی من از بچگی هیشکی رو نداشتم همه اومدن رفتن یا بودن من باید دنبالشون میرفتم اونای ...

همه رو بزار کنار رو خودت تمرکز کن دیگه دنبال هیچ کدومشون نباش وقتی قدرتو نمیدونن مگه یه ادم چقد میتونه تحمل کنه

همه رو بزار کنار رو خودت تمرکز کن دیگه دنبال هیچ کدومشون نباش وقتی قدرتو نمیدونن مگه یه ادم چقد میتو ...

من که دیگه کسیو دوست ندارم دنبالشون باشم نه آرزوی عشق دارم نه چیزی تنها چیزی که تو سرمه مرگ

بگو خالی شو ینی چی خدافظ🥺

اینجا هرچی بگی کسی نمیفهممت 💔 عادت ندارم غم هامو بگم خیلی فکر کردم دیدم نمیتونم به فکر یه خودکشی سادم ولی ایندفعه واقعیی واقعیی