2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 484 پست

پدر شوهر عمم فوت کرد پسراش ارث رو تقسیم کردن ب خواهراشون  هییییچی ندادن . تمام زمینا خونه و باغ و طلا و هرچی ک بود . دخترا هم شکایت نکردن کلا قطع رابطه کردن . عمم از اون روز ب بعد دلش با شوهرش صاف نشد . حتی هیچکسی از فامیل خودش رو خونشون راه نمیده میگه مال ما حلال نیست نمی‌ذارم بخورید . با این ک خیلی خیلی دست و دلباز و مهمون نواز بود . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به شرایط داره خرج پدرشوهرمو همسرم میده سالهاستبعد برا خواهر شوهرم عقد و جهاز خیلی سنگینی گرفتن ...

ولی کم پیش میاد اینطوری

حق با شماست تو این مورد

از نظر خودش عدالت رو برقرار کرده که به دختر و پسر مساوی دادهولی اگر به شرح وظایف هرکدوم و اوضاع مالی ...

وقتی دختر بیشتر هزینه روحی و جسمی و مالی برای پدرو مادرش داده موافقید پسر نصف ببره یعنی؟

خیلی وقت‌ها ما فقط لایه سطحی یه حکم دینی رو می‌بینیم و به عمقش فکر نمیکنیمبا یه خانم دکترای علوم قرآ ...

ب نظرم ی جوری گفتن قگانین رو در دین که برای ایندگان هم مناسب هست، بعدشم دختر از خانوادش یک سهم میبره و از طرف خانواده شوهرش 2 سهم پس جبران میشه، پسر هم از طرف خانواده همسرش یک سهم بهش میرسه

هر چی قانون بگه همونه. دلبخواهی جالب نیست. هر چیزی چارچوب و اصولی داره‌. من ک ندیدم همچین چیزی

خب هرکس اختیار مال خودشو داره 

من پس فردا صاحب اموال و فرزند بشم نظر کسی یا نظر قانون برام اهمیتی نداره و برابر میدم حتما

حالا همین خاله ب خودش برسه میگه باید کامل بگیرم

میگه خواهرشوهرام ازم تشکر نکردن من از حق خودم گذشتم😂😂😂 اونا باید نصف ما سهم میبردن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ب نظرم ی جوری گفتن قگانین رو در دین که برای ایندگان هم مناسب هست، بعدشم دختر از خانوادش یک سهم میبره ...

اونوقت همه دخترا همسر دارن و ازدواج میکنن؟

جواب این رو بدین

چندین نفر اطراف مون تساوی تقسیم کردن و اغلب عروسها راضی نبودن. انگار وقتی پای پول وسطه، تساوی زن و م ...

دقیقا

عروسا اینجور وقتا حاضرن به عنوان ی زن نصفه نیمه باشن

اما شوهره از خواهر شوهر بیشتر بگیره 

من باشم واسه شوهرم ناراحت میشم با خوااهرش برابر باشه 

چون خواهرش هم سیسمونی هم جهیزیه کامد داشته و شوهرم نداشته 

و درنهایت موقع پیری اون سرگرم خانوادشا و شوهرگ هما کارهای مادرش رو میکنه 

از این لحاظ منم جای اون عروس ها باشم میگم دخترش حقش نیست ارث برابر 

هرچند پدرشواربدبختم چیزی نداره و مورچه چیه که کله پاچش چط باشه در احر هم بلکه همه چیزاشونو خوردن یا دادن دختر نور چشمشون

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من باشم واسه شوهرم ناراحت میشم با خوااهرش برابر باشه چون خواهرش هم سیسمونی هم جهیزیه کامد داشته و شو ...

اگه دختر جهیزیه و سیسمونی داشته

پسر کمک هزینه ازدواج و هزینه عروسی نداشته مگه ؟